Müge Anlı'da Vedat Alexander kararını verdi! 'Kelime-i şehadet getirip...'

Müge Anlı'da kız kardeşi ile bebekken terk edilen Alman vatandaşı Vedat Alexander, 33 yıl sonra ailesini buldu. Yaşanan bu olay Müge Anlı’nın programına damga vururken, Vedat almış olduğu önemli kararı canlı yayında duyurdu.

Müge Anlı'da Vedat Alexander kararını verdi! 'Kelime-i şehadet getirip...' - Sayfa 1

Alman vatandaşı olan Vedat Alexander, Müge Anlı'da ailesi buldu. 19 kardeşi olduğunu öğrenen genç adam büyük şaşkınlık yaşadı. Mayıs 1986'da doğan Vedat Yaman Alexander Schlienbecker'in trajik öyküsü, medyada büyük yankı uyandırmıştı.

123
Müge Anlı'da Vedat Alexander kararını verdi! 'Kelime-i şehadet getirip...' - Sayfa 2

Kendisinden iki yaş büyük ablası Hülya ile birlikte 20 Mayıs 1988'de İzmir'de cami önüne bırakıldıktan sonra Alman bir aileye evlatlık verilen 35 yaşındaki Vedat, atv'deki "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılarak gerçek anne ve babasını buldu.

223
Müge Anlı'da Vedat Alexander kararını verdi! 'Kelime-i şehadet getirip...' - Sayfa 3

Vedat'ın babasının Ankara Beypazarı'nda yaşayan Adil Yaman, annesinin İzmir'de yaşayan Fatma Korhan olduğu ortaya çıktı. Adil Yaman'ın ikinci evliliğinden 11, Fatma Korhan'ın ise 8 çocuğu olduğu anlaşıldı. Vedat, anne ve babasını ararken, 19 kardeşi olduğunu öğrenince kısa süreli bir şok yaşamıştı.

323
Müge Anlı'da Vedat Alexander kararını verdi! 'Kelime-i şehadet getirip...' - Sayfa 4

"SANA BABALIK YAPAMADIM"

Vedat, önce Anlı'nın kucağında programa gelen 4 aylık Meryem isimli en küçük kardeşi ile tanıştı. Daha sonra baba Adil Yaman stüdyoya gelerek 33 yıldır görmediği oğlu Vedat'a sarıldı. Adil Yaman, "Sana babalık yapamadım" diyerek Vedat'tan özür diledi.

423