Televizyon
03 Ara 2014 14:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:57

Müge Anlı'da şok kavga! Atv canlı yayını kesti!

Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün istenmeyen görüntülere sahne oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızını arayan bir anne, kızının kaybıyla ile bağlantısı olduğu iddia edilen akrabasına canlı yayında saldırınca yayın kesildi.

5 aydır kayıp olan 11 yaşındaki kızı Kader Yeşil'i arayan Ayşe Hanım, Kader'in kaybı ile bağlantısı olduğu iddia edilen dayısının eşi Sevilay Hanım'a saldırdı.

ANNE KENDİNİ KAYBEDİP, AKRABASINA SALDIRDI

Sevilay Hanım'ın yaptığı açıklamalar üzerine sinirlenen Ayşe Hanım, "Sen benim hayatımı karıştırma. Ben çocuklarım için her şeye katlanıyorum" dedi. Kendini kaybeden Ayşe Hanım, Sevilay Hanım'ın üzerine yürüyüp vurdu.

CANLI YAYIN KESİLİP, REKLAMA GİRİLDİ

Reklam arasından sonra Müge Anlı, Ayşe Hanım'a yüklendi. "Ayşe Hanım Kusura bakmayın ama seni çok iki yüzlü buluyorum" diyen Müge Anlı'ya Ayşe Hanım, "Kusura bakma gerçekten. Hepinizden özür diliyorum" dedi. Anlı, "Kusura bakıyorum" karşılığını verince Ayşe Hanım, "Benim de içim yanıyor" diye konuştu.

"ÇOK İKİ YÜZLÜ BULUYORUM"

Müge Anlı, "Çok iki yüzlü buluyorum. 11 yaşındaki çcouğunu bu kadına yatıya göndermişsin. Kızın kaçtıktan sonra Sevilay ile görüş, stüdyoya gelince üzerine saldır. Yapmayın çok ayıp buluyorum gerçekten. Buradan çıkıyorsunuz kol kola geziyorsunuz, burada herkesin bir efelenmesi tutuyor. Çok iki yüzlü buluyorum" ifadelerini kullandı