Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında evlerinin bahçesindeki su kuyusunda cesedi bulunan Semira Arsan cinayeti ile ilgili canlı yayında şok detaylara ortaya çıktı.

Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 1

ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında su kuyusunda cesedi bulunan Semira Arslan'ın katil zanlısı yada zanlıları aranıyor. Semira Arslan 31 Mayıs 2017 yılında Hatay'ın Altınözü ilçesinde kayıplara karışmış Şubat 2019 yılında ise su kuyusunda cesedi bulunmuştu. İbrahim Demir ile imam nikahlı birlikte yaşayan Semira'nın evli ve 3 çocuklu Selin Çelenk ile de ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı. Ailesinin de onayladığı bu yasak aşk canlı yayında herkesi şoke etti. Canlı yayına gelen babanın ve aile bireylerinin verdiği açıklamalar ise akıllardaki soru işaretlerini çoğalttı. Peki Semira Arslan'ı kim öldürdü? Semira yasak aşka kurban mı gitti?

113
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 2

Hatay'ın Altınözü ilçesinde 2017 yılında kaybolan ve 22 şubatta su kuyusunda cesedi bulunan Semira Arslan cinayetinin ayrıntıları tek tek ortaya çıkmaya başladı. Bütün bilgiler ve iddialar ise Semira'nın yasak aşk kurbanı olduğu yönünde. Selin Çelenk ise canlı yayına bağlanıp 3 çocuk babası olduğunu ve Semira ile yaşadığı yasak aşkı doğrulamıştı.

213
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 3

Canlı yayına katılan Semira'nın babası da yasak aşkı bildiğini söyleyerek "Birlikte iş yaptığımız için Selin bize gidip geliyordu. Selin bana kızını seviyorum dedi ama ben kesinlikle olmaz dedim. Birlikte çalıştığımız için kızımı sevdiği halde gelip gitmesine izin verdim. Ayrıca para konusunda bize çok yardımcı oluyordu Selin o yüzden yok diyemiyordum" açıklamalarını yaptı.

313
Müge Anlı'da şok gerçek! Semira Arslan yasak aşk kurbanı mı? - Sayfa 4

22 Şubat 2019 tarihinde amcasının evinin yakınındaki su kuyusunda cesedi bulunan Semira'nın imam nikahlı eşi İbrahim Demir ise şu açıklamaları yaptı: "Evliliğimizin 10. gününde mesajı yakaladım. Annesi telefonunu bana getirdi Semira'nın ve artık telefon kullanmayacak dedi. O sırada telefon kilitlenmemişti mesaj geldi bende baktım. Mesajda 'Bende Seni seviyorum. Bende seni unutmayacağım gibi...' 7-8 tana mesaj vardı. Sonra telefonu Semira'ya götürdüm yere fırlattım yazıklar olsun sana dedim."

413