Müge Anlı'da şok eden olay! Canlı yayına elinde para dolu kutuyla geldi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına dikkat çeken anlar damga vurdu. Torunlarıyla verdiği yaşam mücadelesi herkesi üzen Sabriye Toskal'a Müge Anlı büyük bir sürpriz yaptı. İzleyicilerinin yardım için 110 bin TL para gönderdiğini söyleyen Müge Anlı o sırada stüdyodan ayrıldı. Ardından içi para dolu kutuyla Sabriye Hanım'ın yanına geldi ve kutuyu verdi.

Müge Anlı'da şok eden olay! Canlı yayına elinde para dolu kutuyla geldi - Sayfa 1

Müge Anlı programa gelen Sabriye Toskal'a büyük bir süpriz yaptı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının başında, torunlarıyla yaşam mücadelesi veren ve pek çok açıdan zor durumda olan Sabriye Toskal'a güzel sürprizlerinin olacağının müjdesini veren Anlı, ilerleyen dakikalarda programa içi para dolu bir kutuyla stüdyoya gelince alkış tufanı koptu.

113
Müge Anlı'da şok eden olay! Canlı yayına elinde para dolu kutuyla geldi - Sayfa 2

Anlı, izleyicilerinin Sabriye Hanım'a yardım amaçlı 110 bin TL para gönderdiğini söyledi. Anlı, Sabriye'nin oğlunun parayı elinden almaması için bankaya yatıracaklarını ve Sabriye'nin yaşam standartlarını yükselteceklerini de söyledi. İşte Müge Anlı'da yaşanan o anlar ve tüm detaylar...

213
Müge Anlı'da şok eden olay! Canlı yayına elinde para dolu kutuyla geldi - Sayfa 3

"SANA ÇOK GÜZEL SÜRPRİZLERİM OLACAK"
Sabriye Toskal dün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelmişti. Sabriye Toskal, aslında 4 ama evlatlık verdiği için 3 torunuyla beraber yaşam mücadelesi sürdürmeye çalışan biriydi. Programda Müge Anlı Sabriye’ye “Sana bugün çok güzel sürprizlerim, hediyelerim olacak” dedi.

313
Müge Anlı'da şok eden olay! Canlı yayına elinde para dolu kutuyla geldi - Sayfa 4

İŞTE SABRİYA TOSKAL'IN HİKAYESİ
Anlı konuşmasını “Çünkü ben herkesin adam gibi yaşaması taraftarıyım. O adam gibilik tartışılır elbette ama herkesin eğitim hakkından, sağlık hizmetinden faydalanması gerekir. Isınma ihtiyacının karşılanması gerekir. En önemlisi bir kimliğinin olması gerekir. O kimlikle hayatınıza devam edeceksiniz.

413