Müge Anlı'da Palu Ailesi kan dondurdu! Türkiye böyle iğrençlik duymadı!

En çok izlenen programlardan biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugüne kadar birçok konu ele alındı birçok suç ortaya çıkarıldı. Fakat Palu Ailesi'nde yaşanan iğrençlikler duyanların kanını resmen dondurdu. Müge Anlı'da Palu Ailesi Türkiye'yi sarstı! Kan donduran iğrençlik ortaya çıktı!

Müge Anlı'da Palu Ailesi kan dondurdu! Türkiye böyle iğrençlik duymadı! - Sayfa 1

Türkiye son günlerde Palu Ailesi'nde yaşanan iğrençlikleri, kan donduran itirafları konuşuyor. ATV ekranlarında Müge Anlı'nın sunduğu programa çıkan Palu Ailesi fertlerinin canlı yayında anlattıkları ise ekran başındakileri çıldırtıyor.

116
Müge Anlı'da Palu Ailesi kan dondurdu! Türkiye böyle iğrençlik duymadı! - Sayfa 2

Palu Ailesi'nde yaşanan cinayetler, işkenceler ve tecavüzler twitter'da da #palu etiketi TT oldu. Aileye damat olarak giren Tuncer Ustael hakkında çocuk istismarı, tecavüz, işkence gibi vahim iddialar var. Peki Türkiye'yi sarsan Palu Ailesi ve Tuncer Ustael kim, hakkındaki iğrenç iddialar neler gelin en baştan öğrenelim...


216
Müge Anlı'da Palu Ailesi kan dondurdu! Türkiye böyle iğrençlik duymadı! - Sayfa 3

PALU AİLESİ KİM AİLE BİREYLERİ VE DAMAT TUNCER USTAEL

Palu ailesinin fertleri hakkında detaylı özeti sizler için hazırladık; aile Harun ile Hava Palu'dan oluşuyor. Harun Hava çiftinin Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek adında 5 çocukları var.

316
Müge Anlı'da Palu Ailesi kan dondurdu! Türkiye böyle iğrençlik duymadı! - Sayfa 4

HER ŞEY BU EVLİLİK İLE BAŞLIYOR

Emine, Tuncer Ustael ile evlenirken Meryem de Ahmet Bey ile evleniyor. Tuncer Ustael'in kayınbiraderi İsa'ya eniştesi Ahmet'i öldürttüğü iddia ediliyor. Bu suçu ise ailenin babası Harun Palu üstleniyor. Kendisini cinci hoca olarak tanıtan ve aileyi kontrolü altına alan Tuncer Ustael'e inanmayan iki kişi Harun Palu ve ölen Ahmet de pasifize edilmiş oluyor. Tuncer Ustael; geride kalan aile fertlerine işkence uygulayıp, cinsel istismarda bulunuyor. Daha sonra ise Tuncer, eşini öldürttüğü Meryem'e tecavüz ediyor ve öldürüyor. Ahmet ve Meryem çiftlerinin çocukları Melike de aynı şekilde Tuncer tarafından öldürülüyor, Recep de Tuncer'in işkencelerinden kaçıyor.

416