Televizyon
29 Nis 2021 18:54 Son Güncelleme: 29 Nis 2021 19:00

Müge Anlı'da kayıp olarak aranıyordu! 2 yaşındaki Süleyman Yıldırım'dan haber geldi

Tokat merkeze bağlı Çat beldesinde 2 yaşındaki Süleyman Yıldırım’la ilgili haber geldi…

ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün ele alınan Tokat merkeze bağlı Çat beldesi yakınlarındaki Seküdağ Yaylası'nda kaybolan 2 yaşındaki Süleyman Yıldırım olayında müjdeli haber geldi. Süleyman evlerinin 10 km uzağındaki bir tarlada çalışan yaşlı çiftin yanında bulundu.

ANNE VE BABASI AHIRA GİRİNCE ORTADAN KAYBOLDU
Merkeze bağlı Çat beldesi yakınlarındaki Seküdağ Yaylası'nda hayvancılıkla uğraşan Süleyman-Sema Yıldırım çiftinin 6 çocuğundan Süleyman Yıldırım, dün akşam anne ve babasının hayvanları ahıra aldığı sırada ortadan kaybolmuştu.

BORALAR TİMİ DE SEFERBER OLMUŞTU
Havadan ve karadan aranan Süleyman'ı bulmak için Türkiye genelinde ve Suriye'de çok sayıda terör operasyonunda başarıyla görev alan ve teröristlerin korkulu rüyası 'Boralar' timi de seferber olmuştu.

YAYLA EVİNE 10 KM UZAKLIKTA BULUNDU
Tokat merkeze bağlı Çat beldesi yakınlarındaki Seküdağ Yaylası'nda hayvancılıkla uğraşan Süleyman-Sema Yıldırım çiftinin 6 çocuğundan Süleyman(2), kaybolduğu bölgede sağ olarak bulundu. Süleyman'ın, kaybolduğu yayla evine 10 km uzaklıktaki bir tarlada çalışan yaşlı çiftin yanına geldiği öğrenildi. Yaşlı çiftin güvenlik güçlerine haber vermesi sonrası Süleyman'ı telsim alan ekipler, sağlık görevlilerine haber verdi.