Müge Anlı’da günlerce konuşulan Çığ Ailesi'ne rekor ceza!

Müge Anlı’daki Çığ Ailesi davasında ceza yağdı! 5 sanığa 91 yıl ceza. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan ve Palu Ailesi'ni anımsatan Çığ Ailesi davasında flaş gelişme yaşandı. İşkenceci enişte 35 yıl ceza alırken toplam 5 sanığa 91 yıl ceza verildi.

Müge Anlı’da günlerce konuşulan Çığ Ailesi'ne rekor ceza! - Sayfa 1

Müge Anlı'ya başvuran Abdurrahman Çığ ve ailesi, enişteler İsa Akman tarafından dolandırıldıklarını ve istismar edildiklerini iddia etti. Eniştesi İsa Akman tarafından tecavüze uğrayan ve çekilen fotoğraflarıyla tehdit edilen Abdurrahman Çığ, kendisine 500 bin liralık senet imzalatıldığını söylemişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bulunan delillerin ardından İsa Akman ile birlikte 5 sanık tutuklanmıştı. Görülen davada sanıklara ceza yağdı..

112
Müge Anlı’da günlerce konuşulan Çığ Ailesi'ne rekor ceza! - Sayfa 2

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan ve Palu ailesini anımsatan Çığ ailesi davasında flaş gelişme yaşandı. Baldızlarını ve kayınbiraderini dolandırmakla ve istismar etmekle suçlanan İsa Akman ve 4 arkadaşına mahkemeden ceza yağdı.

212
Müge Anlı’da günlerce konuşulan Çığ Ailesi'ne rekor ceza! - Sayfa 3

40 yaşındaki Abdurrahman Çığ, eniştesi İsa Akman tarafından dolandırıldığı, maddi ve manevi olarak istismar edildiği iddiasıyla edildiği iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu.

312
Müge Anlı’da günlerce konuşulan Çığ Ailesi'ne rekor ceza! - Sayfa 4

İsa Akman tarafından ormanda tecavüze uğradığını iddia eden Abdurrahman Çığ, ellerinden bağlanıp ensesine tel bağladıklarını, elbiselerini bıçakla kestiklerini ve çıplak fotoğraflarının çekildiğini söylemişti.

412