Müge Anlı'da büyük kavga! 36 kişilik Haymatlos ailesinde taraflar birbirine girdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kimliksiz 36 kişilik ailenin dramı ele alındı. Canlı yayında kardeşi Erdal Bey'e sinirlenen Galip Bey sinir krizi geçirdi. Kardeşinin hep kendisini yalanladığını söyleyen Galip Bey, saçlarını yolarak "Yeter" diye bağırdı ve Erdal Bey'in üzerine yürüdü. Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosu bir anda karıştı. Ailenin tüm üyeleri ayağa kalktı. Ses, küfür ve hakaretler sebebiyle canlı yayına verilmedi. Müge Anlı duruma el koymak zorunda kaldı.

Müge Anlı'da büyük kavga! 36 kişilik Haymatlos ailesinde taraflar birbirine girdi! - Sayfa 1

Müge Anlı, Haymatlos ailesinin dramını ele almaya devam ediyor. Babasının kendisini diğer kardeşlerinden ayırdığını iddia eden Galip Bey, kardeşi Erdal Bey ile canlı yayında tekrar yüzleşti. Cimbil soyadı yerine Gül soyadlı vefat etmiş bir kişinin kimliğine kaydedildiği ortaya çıkan Galip Bey ile Erdal Bey arasında gerilim yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosu bir anda karıştı.

111
Müge Anlı'da büyük kavga! 36 kişilik Haymatlos ailesinde taraflar birbirine girdi! - Sayfa 2

MÜGE ANLI STÜDYOSUNDA GERGİNLİK
Erdal Bey yine Galip Bey'in yalan söylediğini vurgulayınca olanlar oldu. Sinir krizi geçiren Galip Bey, önce saçlarını yoldu ardından da "Yeter" diye bağırıp olduğu yerde dövündü.

211
Müge Anlı'da büyük kavga! 36 kişilik Haymatlos ailesinde taraflar birbirine girdi! - Sayfa 3

Ayağa kalkıp Erdal Bey'in üzerine yürüyen Galip Bey'i aile üyeleri sakinleştirdi. Olay sırasında küfür ve hakaretler havada uçuştuğu için canlı yayına ses verilmedi.

311
Müge Anlı'da büyük kavga! 36 kişilik Haymatlos ailesinde taraflar birbirine girdi! - Sayfa 4

TARAFLAR CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİ
Müge Anlı ve ekip arkadaşları duruma el koyarken dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

411