Gündem
02 Şub 2023 18:27 Son Güncelleme: 02 Şub 2023 18:35

Müge Anlı'da aranan kayıp kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Anne canlı yayında gözaltına alındı

Müge Anlı'da aranan 25 yaşındaki kuzenler Mustafa ve Onur Yılmaz'ın kaybolmalarına ilişkin bu sabah eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Mustafa Yılmaz'ın karısının aile üyeleri Elazığ'da gözaltına alındı.

Elazığ'da arkeoloji son sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Mustafa Yılmaz, henüz 17 günlük evliyken 22 ocak pazar günü kayıplara karıştı. Ondan bir gün sonra da aile üyeleri, Yılmaz'ın kuzeni Onur Yılmaz'dan haber alamadı.

KARISININ AİLE ÜYELERİ GÖZALTINDA
Mustafa Yılmaz'dan 12 gündür, kuzeni Onur Yılmaz'dan ise 11 gündür haber alamayan aile üyeleri, çareyi Müge Anlı'nın programına katılmakta buldu. Kuzenlerin şüpheli kaybına yönelik olarak Elazığ'da sabahın erken saatlerinde hareketlilik başladı. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliğinin düzenlediği şafak operasyonuyla, Elazığ Kovancılar'a bağlı Sürekli köyünde yaşayan kayıp Mustafa Yılmaz'ın eşi Nurten Yılmaz'ın şüpheli aile üyeleri gözaltına alındı.

ANNE, CANLI YAYINDA EKİPLER TARAFINDAN ALINDI
Eş zamanlı olarak yürütülen operasyon kapsamında, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kayıp kuzenlerden Onur Yılmaz'ın annesi Hatice Yılmaz'ı da Müge Anlı'nın canlı yayınında gözaltına aldı.

"İKİSİNİ DE ORTADAN KALDIRDILAR"
Gözaltına alındığı sırada gözyaşları içinde konuşan Hatice Yılmaz, "Oğlumun da yeğenimin de yaşadığını düşünmüyorum. İkisini de ortadan kaldırdılar" dedi.

EVLER, AHIRLAR DİDİK EDİLDİ
Operasyon kapsamında köydeki evler ve ahırlar didik didik arandı. Gözaltına alınan isimlerden biri de kayıp Mustafa Yılmaz'a ölüm tehditlerinde bulunan kayınpederi Latif Yılmaz oldu. Operasyon sırasında Latif Yılmaz'ın dört katli evi arandı. Evde bulunan telefonlara da el konuldu. Sabah başlayan sorgu işlemleri sürüyor.