Televizyon
11 Mar 2021 12:50 Son Güncelleme: 11 Mar 2021 13:32

Müge Anlı'da anlattıkları Palu Ailesi'ni hatırlattı! Tecavüz, istismar, işkence ve...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan Abdurrahman Çığ olayı sosyal medyanın gündemine oturdu. İstismar, işkence ve dolandırma iddialarının bulunduğu olay, Türkiye’nin bir dönem çok konuştuğu Palu Ailesi’ni hatırlattı.

Abdurrahman Çığ (40), 20 yıllık eniştesi tarafından kandırıldığı iddiasıyla Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Eniştesinin evlendirme vaadiyle ilk 500 bin liralık senet imzalayan Abdurrahman Çığ, eniştesi tarafından tecavüze uğradığını da söyledi. Çığ'ın ormanda çekilmiş çıplak fotoğraflarıyla Müge Anlı'ya başvurduğu öğrenildi.

İddiaların odağındaki ismin ilk vukuatı da olmadığı öğrenildi. 2019 senesinde ölümle sonuçlanan bir olaya karıştığı öğrenildi. Enişte İsa’nın yaptığı peynirleri tüketen 9 kişinin sağlık sorunu yaşadığı, 1 kişinin ise öldüğü ortaya çıktı.

Eşinin kardeşine işkence ettiği, dolandırdığı, istismar ettiği iddia edilen İsa Akman’ın genç adamın dini duygularını da istismar ettiği söylendi. Genç adamı Afyon’da bir hocaya götüren İsa Akman’ın buradaki hocayla da iş birliği yaptığı iddia edildi. Kısmeti bağlı olduğu için evlenemediğine inandırılan genç adam, Afyon’da hoca olduğu iddia edilen kişi tarafından okunduğuna ve kısmetinin açıldığına ikna edilerek burada da 3 bin lira parasının alındığını söyledi.

İsa Akman'ın 1978 doğumlu ve şoför olduğu öğrenildi.