Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlattı! Sinan Sardoğan'ın fantezileri...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasının ardından Sinan Sardoğan ile ilgili ortaya çıkan detaylar hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri çıldırtmıştı. Bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için tutuklanan Sinan'la alakalı yeni detaylar ortaya çıktı. Elinde ses ve görüntü kaydı olduğunu söyleyen Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor fantezilerinin sınırı yok' diyerek ayrıntıları açıkladı. Öte yandan Arife Gökçe'nin kaybolması olayındaki 'define' iddiası da dikkat çekti.

Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlattı! Sinan Sardoğan'ın fantezileri... - Sayfa 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp Arife Gökçe ve Sinan Sardoğan olayının yankıları sürüyor. Sinan'ın İstanbul'da bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğunun ortaya çıkması ve tutuklanmasının ardından Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla alakalı detaylar konuşulmaya devam ediyor.

115
Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlattı! Sinan Sardoğan'ın fantezileri... - Sayfa 2

Son olarak Müge Anlı programda çok çarpıcı ifadeler kullandı. Elimde bir dolu ses ve görüntü kaydı var." diyen Müge Anlı "Dinlemeye içim el vermiyor, midem kaldırmıyor." şeklinde konuştu. Akıllara durgunluk veren ayrıntıları anlatan Anlı, "Fantezilerinin sınırı yok. Ben öyle sınırsız insandan korkarım. Ben hep söylüyorum ya fazla azmamak lazım." ifadelerini kullandı. Öte yandan Müge Anlı, Sinan'ın mahkemedeki tam ifadesini de okudu ve yalan söylediğini düşündüğü detaylara dikkat çekti. Ayrıca Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla alakalı 'define' ayrıntısı da dikkatlerden kaçmadı.

215
Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlattı! Sinan Sardoğan'ın fantezileri... - Sayfa 3

"ELİMDE SES VE GÖRÜNTÜ KAYDI VAR"
ATV ekranlarında yayınlanan programda Müge Anlı Sinan'la alakalı çok çarpıcı ifadeler kullandı. Anlı "Sinan zekası geri, hiçbir şey yapamayacak birisi olarak düşünülüyor. Ben de diyorum ki değil. Elimde ekip arkadaşlarımla yaptığı bir dolu ses ve görüntü kaydı var. Şurada görüp sinir olduğunuz Sinan’dan da bir adım ötesi var." dedi.

315
Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlattı! Sinan Sardoğan'ın fantezileri... - Sayfa 4

"DİNLEMEYE İÇİM EL VERMİYOR, MİDEM KALDIRMIYOR"
Anlı "Sinan cinsel anlamda çok tehlikeli biri. Cinsel suçlar açısından son derece tehlikeli biri. Bunu ben kafamdan atmıyorum yani. Bunu izlediğim, dinlediğim… Dinleyemedim bazılarını. Dinlemeye içim el vermiyor, midem kaldırmıyor. Bizim ekipteki kız arkadaşlarımızla konuşurken farklı, erkek arkadaşlarımızla konuşurken farklı konuşuyor." ifadelerini kullandı.

415