Müge Anlı, güvenlik görevlisine yazan Nazmiye’ye ateş püskürdü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün ekrana geliyor. Sevilen sunucu Müge Anlı'nın sunumu ile izleyici karşısına çıkan programda şoke eden anlar yaşandı. Ablası Nevrigül'ün ölümüyle ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Nazmiye'nin, programın güvenlik görevlilerinden olan Yılmaz'a Instagram'dan mesaj attığını duyan Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü.

Müge Anlı, güvenlik görevlisine yazan Nazmiye’ye ateş püskürdü! - Sayfa 1

Hafta içi her gün yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ilginç konular işlenmeye devam ediliyor. Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılırken kız kardeşi Nazmiye'nin yaptığı açıklamalar yakından takip ediliyor.

17
Müge Anlı, güvenlik görevlisine yazan Nazmiye’ye ateş püskürdü! - Sayfa 2

Programa katılan Nazmiye'nin canlı yayında olaylara müdahale etmek için yanında oturan güvenlik görevlisine mesaj attığı ortaya çıktı.

27
Müge Anlı, güvenlik görevlisine yazan Nazmiye’ye ateş püskürdü! - Sayfa 3

Bunu öğrenen Müge Anlı adeta şoka girdi. "Sen bu çocuğu nasıl buldun?" diyen Müge Anlı Nazmiye'nin "Sen niye ikide bir hep benim önüme geçiyorsun? Cevap ver de sana önemli bir şey söyleyeceğim" diye mesaj attığını açıkladı.

37
Müge Anlı, güvenlik görevlisine yazan Nazmiye’ye ateş püskürdü! - Sayfa 4

"Azıp kudurmuşsunuz. Kusura bakma." diyen Müge Anlı açıklamasında "Elin adamına nasıl mesaj atarsın. Nerden buldun adını soyadını Instagram'ını. Yapamazsınız ya. Siz kadınsınız. Kadın dediğin bir durur. Erkek gelir. Saldırılmaz" cümlelerine yer verdi.

47