Müge Anlı görüntüleri canlı yayında paylaştı! Şen kardeşlerin cinayetinde 'ilişki' iddiası!

Hatay'daki Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşleri cinayetiyle ilgili bir iddia daha gündeme geldi. Gördüğü işkence sonrası tedavi için hastaneye kaldırılan Mehmet Şen’in ölüm döşeğindeki son görüntülerini paylaşan Müge Anlı, yaşlı adamın göz ve dudak işaretleriyle sorulara verdiği yanıtları canlı yayında paylaştı.

Müge Anlı görüntüleri canlı yayında paylaştı! Şen kardeşlerin cinayetinde 'ilişki' iddiası! - Sayfa 1

Müge Anlı, 8 Ekim 2020 tarihinde, Hatay’daki evlerinde işkence edilerek öldürülen Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlerin cinayetiyle ilgili jandarma tutanaklarına geçen çok çarpıcı bir iddiaya daha gündeme taşıdı.

115
Müge Anlı görüntüleri canlı yayında paylaştı! Şen kardeşlerin cinayetinde 'ilişki' iddiası! - Sayfa 2

Kan donduran işkence gecesinin ardından hastaneye kaldırılan Mehmet Şen’in ölüm döşeğinde jandarmanın sorularına göz ve dudak işaretleriyle verdiği yanıtların görüntüsünü ekrana getiren Müge Anlı, kayıt altına geçen 80 yaşındaki adamın o görüntülerinin tutanağını da canlı yayında okudu.

215
Müge Anlı görüntüleri canlı yayında paylaştı! Şen kardeşlerin cinayetinde 'ilişki' iddiası! - Sayfa 3

BAKICININ İKİ KARDEŞİ BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜĞÜ İDDİASI

Müge Anlı, tutanakta Mehmet Şen’in o gece bakıcı Emel ile ilişkiye girdiği için kendisini bu hale ağabeyi Hüseyin Şen’in getirdiğini, bakıcı ile ilişkilerinin daha önceye dayandığını ve kavga sırasında Emel’in yanlarında olduğunu ifade ettiğini anlattı.

315
Müge Anlı görüntüleri canlı yayında paylaştı! Şen kardeşlerin cinayetinde 'ilişki' iddiası! - Sayfa 4

İki kardeşin birbirine bakıcı Emel Cengiz için zarar vermiş olabileceğini de söyleyen Müge Anlı, “İki kardeş birbirini bu hale getirdiyse bahçenin demirini kim kesti? Evdeki telefonlar nerede?

415