Müge Anlı gelinlikle Şinaşi Yüzbaşıoğlu ise damatlıkla! O görüntüler sosyal medyayı salladı…

Müge Anlı 'evlenmeye karar verdim' açıklamasıyla sevenlerini mutlu etti. Canlı yayında damadın adını da açıklayan Müge Anlı'nın düğünü kısa süre içerisinde merak konusu oldu. Aileler ve yakın arkadaşların katıldığı sade bir törenle nikah masasına oturacağı öğrenilen Müge Anlı'nın düğün fotoğrafları merakla beklenirken sosyal medyada ortaya çıkan gelinlikli Müge ve damatlık giyen Şinasi Yüzbaşıoğlu herkesi gülümsetti, 'çok yakışıyorsunuz' yorumları havada uçuştu.

Müge Anlı gelinlikle Şinaşi Yüzbaşıoğlu ise damatlıkla! O görüntüler sosyal medyayı salladı… - Sayfa 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında 15. sezona evli bir kadın olarak gireceğini belirten Müge Anlı 'evlenmeye karar verdim' açıklamasıyla sevenlerini mutlu etti.

119
Müge Anlı gelinlikle Şinaşi Yüzbaşıoğlu ise damatlıkla! O görüntüler sosyal medyayı salladı… - Sayfa 2

Ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi her sezon finalinde olduğu gibi balonlarını gökyüzüne uçurdu ve böylece 14. sezon geride kaldı...

219
Müge Anlı gelinlikle Şinaşi Yüzbaşıoğlu ise damatlıkla! O görüntüler sosyal medyayı salladı… - Sayfa 3

15. yeni sezonda evli bir kadın olacağını belirten Müge Anlı canlı yayında, şu ifadeleri kullandı:

319
Müge Anlı gelinlikle Şinaşi Yüzbaşıoğlu ise damatlıkla! O görüntüler sosyal medyayı salladı… - Sayfa 4

Bugün kendimle ilgili bir haber vereceğim. Aslında cuma günü verecektim bu haberi ama ne yazık ki, o kadar yalan yanlış haberler çıkıyor ki. Ben zaten hiç birine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum yazıyorsunuz. sizi okumuyorum!

419