Müge Anlı dayanamayıp fiyatını sordu! "Üniversiteli kızlarla alem yapacakmış"

Müge Anlı günlerdir 2020 yılında pirinç tarlasında ölü bulunan ancak katili henüz bulunmayan Sevim Yıldırım'ın cinayetini işliyor. Sevim Yıldırım'ın oğlu Ergün bey hakkındaki iddialar ise ağızları açık bırakıyor. Ergün Yıldırım hakkında şimdi de fuhuş için yer temin ettiğine dair iddialar ortaya çıktı. Müge Anlı dayanamayıp müstakil evlerin fiyatını sordu.

Müge Anlı dayanamayıp fiyatını sordu! "Üniversiteli kızlarla alem yapacakmış" - Sayfa 1

75 yaşındaki Sevim Yıldırım 2020 yılında Çankırı'da pirinç tarlasında ölü olarak bulundu. Kızları annelerinin şüpheli ölümünden erkek kardeşlerini sorumlu tuttu. Katili bulunamayan olayda kardeşler Müge Anlı canlı yayınına çıkıp ünlü sunucudan yardım istedi.

16
Müge Anlı dayanamayıp fiyatını sordu! "Üniversiteli kızlarla alem yapacakmış" - Sayfa 2

CANLI YAYINDA BOMBA ANLAR

Kız kardeşlerin annelerinin ölümünden sorumlu tuttukları Ergün Yıldırım hakkında ortaya çıkan iddialar ise ağızları açık bıraktı.

26
Müge Anlı dayanamayıp fiyatını sordu! "Üniversiteli kızlarla alem yapacakmış" - Sayfa 3

Ankara'dan arayan bir izleyici Ergün Bey hakkında bomba bir iddia da bulundu. 'Ergün ve Necati beyi 2-3 sene önce pavyonda tanıdım ben. Ergün beyle mekanda denk geldik bana 'siz burada boşu boşuna parayı harcıyorsunuz' dedi.

36
Müge Anlı dayanamayıp fiyatını sordu! "Üniversiteli kızlarla alem yapacakmış" - Sayfa 4

'Ne yapalım peki?' diye sorduğumda 'kardeşim sen gel Çankırı'ya. Eşini dostunu bul ben sana içerisinde üniversiteli kızlar olan 1+1 daire bulayım. İstersen müstakil evde bulayım dedi. Ayrı ayrı fiyatlarda verdi' diye konuştu.

46