Televizyon
19 Kas 2014 15:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:55

Müge Anlı bir günde 2 kayıp buldu

Yıllardır kayıp yakınlarının yüzünü güldüren Müge Anlı'nın programında bugün 2 mucize birden yaşandı.

ATV'de kayıp yakınlarının yüzünü güldüren program Tatlı Sert'te, Müge Anlı bugün iki kayıp birden bularak iki aileye mutluluk gözyaşları döktürdü.

21 GÜNDÜR KAYIP ÇOCUĞU BULDU

İstanbul’da 8.sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Aziz Kılcı 29 Ekim'de kayboldu. Babasının Beyazıt’taki işyerine gitmek için Güngören’den babasıyla tramvaya bindi. Babasıyla farklı yerlerde oturan çocuk tramvaydan inmedi. Aile Aziz’i hiçbir yerde bulamayınca Müge Anlı’ya başvurdu. Sevindirici haber çok geçmeden geldi. Aziz bulundu. 16 yaşındaki Aziz, kendsini parkta farkeden duyarlı bir vatandaş tarafından korumaya alınmıştı. Yayına bağlanan Aziz daha önce de babasından dolayı evden kaçtığını ve ailesinin yanına dönmek istemediğini anlattı. Günlerdir her yerde aranan 16 yaşındaki Aziz, 21 gün sonra Müge Anlı'da bulundu.

KIZ KARDEŞİ BULUNDU
Öte yandan; Hasan Delibaş kendisini 3 aylıkken bırakıp giden annesini aramak için Müge Anlı’ya geldi. İlk önce Hasan'ın hiç tanımadığı kız kardeşi bulundu. Kardeşinin sesini ilk kez duyan Hasan'ı bir sürpriz daha bekliyordu. Hasan'ın 36 yıllık hasreti son buldu, annesi Nazire Hanım canlı yayına bağlandı. Yıllardır aradığı annesi Nazire Hanım'ın bulunmasıya Hasan Delibaş mutluluk gözyaşları döktü.