Müge Anlı bile dehşete düştü! "Programda duyduğum en vahşi şey bu inanamıyorum"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 çocuk babası Kerem Durur’un şüpheli şekilde kaybolması işlenirken, dehşete düşüren olaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Resime Dönmez, 6 aylık bebeğini tandıra atarak yaktığı ortaya çıktı. Kan donduran iddianın ardından Müge Anlı, "Bugüne kadar bu programda duyduğum en vahşi şey bu inanamıyorum!" dedi.

Müge Anlı bile dehşete düştü! "Programda duyduğum en vahşi şey bu inanamıyorum" - Sayfa 1

Müge Anlı son bölümde tandır vahşeti hem başarılı sunucu Müge Anlı hem de ekranları başındaki izleyicileri şoke etti. Müge Anlı, Kerem Durur'un kaybını araştırırken öğrendikleri karşısında, 'Bugüne kadar bu programda duyduğum en vahşi şey, inanamıyorum" dedi. Kerem Durur olayına dair bugünde inanması zor bir takım detaylar ortaya çıktı.

17
Müge Anlı bile dehşete düştü! "Programda duyduğum en vahşi şey bu inanamıyorum" - Sayfa 2

4 YILDIR KAYIP

Antalya'da kaybolan ve 2016'dan bu yana haber alınamayan 74 yaşındaki Kerem Durur'a ne olduğu Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te araştırılıyor. Kerem Durur'un eşi Resime Dönmez hakkında ortaya atılan iddialar ise korkunç!


27
Müge Anlı bile dehşete düştü! "Programda duyduğum en vahşi şey bu inanamıyorum" - Sayfa 3

İLİŞKİSİ EVLİYKEN BAŞLADI

İddiaya göre Resime Hanım ile Kerem Bey'in ilişkisi, Resime Dönmez evliyken başladı. Resime Dönmez'in Kerem Durur'dan önceki eşi ve Kerem Durur'un kardeşi, Müge Anlı canlı yayınında şok iddialar ortaya attı.


37
Müge Anlı bile dehşete düştü! "Programda duyduğum en vahşi şey bu inanamıyorum" - Sayfa 4

6 AYLIK BEBEĞİNİ TANDIRA ATTI!

İddiaya göre Resime Dönmez'in eski eşiyle evli olduğu dönemde 6 aylık bebeği tandıra atıldı. Ağızdan ağıza dolaşan bilgilere göre ise bebeği tandıran atan kişi Resime Hanım'ın ta kendisi.


47