Televizyon
26 Eyl 2016 13:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:33

Müfit Can Saçıntı'dan yeni filmi için ilginç taktik!

Mandıra Filozofu filmleri ile milyonlarca seyirciye ulaşan Müfit Can Saçıntı, yeni filminin tanıtımı için ilginç bir yönteme başvurdu.

Mandıra Filozofu filmleri ile milyonlarca seyirciye ulaşan Müfit Can Saçıntı, yeni bir sinema filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Saçıntı, senaryosunu kendisinin kaleme aldığı ve aynı zamanda yönetmenliğini üstleneceği yeni filminin duyurusu için ilginç bir yönteme başvurdu.

FİLMİN ADINI TAKİPÇİLERİNİN TAHMİN ETMESİNİ İSTEDİ
“Yaşamak Güzel Şey” adını verdiği filmi için sosyal medya üzerinden bir etkinlik oluşturan Saçıntı, filmin adını takipçilerinin tahmin etmesini istedi. Her gün bir harf açıklayan yönetmenin takipçileri arasında günler süren kıyasıya bir rekabet yaşandı.

YARIŞMAYA "ÇARKI FİLM" ADINI VERDİ
Eğlenceli yarışın sonunda, filmin adını ilk tahmin eden takipçisine dvd ve kitap hediye eden Saçıntı “Filmin adını, Çarkı-Film adını verdiğim bu yöntem ile açıklamak istedim. Amacım takipçilerim ile keyifli bir etkinliğe imza atmaktı. Bu kadar ilgi ile karşılaşacağımı tahmin etmemiştim. Film süresince bu eğlenceli etkinliklere devam edeceğim“ dedi.

NİSAN'DA VİZYONA GİRİYOR
Nisan ayında vizyona girecek olan ve çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanması planlanan filmde,Müfit Can Saçıntı ile birlikte kimlerin rol alacağı ise büyük bir merak konusu.

BAŞROL OYUNCULARINI DA İLGİNÇ YÖNTEMLERLE AÇIKLAYACAK
Saçıntı, kendisi dışında filmde rol alacak sürpriz isimleri de yine ilginç yöntemlerle açıklayacağını belirtti.

Açıklamalarını Musa Kart’ın çizdiği karikatür eşliğinde yapan ve yeni filmi için büyük bir heyecan içinde olduğunu belirten Saçıntı “26 senedir bu sektördeyim. Benim çizgim belli. Olacak O Kadar yazar kadrosunda yer aldığım günden bu güne, insanları güldürürken düşündüren işler içinde yer almaya çalıştım. Bu filmde sistemin dayattığı yapay güzellikler yerine, yaşamın gerçek güzelliklerini hatırlatmak istiyorum. Böylece seyircimi mutlu etmeyi amaçlıyorum.” dedi.

TAKİPÇİLERİNDEN GELEN İLGİNÇ TAHMİNLER
İşte filmin adı için Saçın’tının takipçilerinden gelen ilginç tahminlerden bazıları:

Yakacak Kömür Koy, Yılışık Bizim Bey, Yolacak Siyah Tüy, Yalamak Güzel Şey, Yenecek Armut Soy, Yürümek Tuhaf Şey,  Yutulan Kırık Ney, Yamaçtan Çabuk Kay, Yumurtan soğuk Bey…