Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez'in sevgilisi bakın kim çıktı?

Mucize Doktor dizisinin yıldızı Taner Ölmez, kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşıyor.

Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez'in sevgilisi bakın kim çıktı? - Sayfa 1

Fox Tv'nin reytingleri alt üst eden dizisi Mucize Doktor'da Savant sendromlu Ali doktoru canlandıran Taner Ölmez, oyunculuktaki başarısının yanı sıra özel hayatıyla da merak ediliyor. Mucize Doktor sayesinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Ölmez'in kiminle aşk yaşadığını öğrenen hayranları çok şaşırdı. 

117
Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez'in sevgilisi bakın kim çıktı? - Sayfa 2

İlişkisini gözlerden uzak yaşayan Taner Ölmez, kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşıyor. Ölmez, sevgilisini ulu orta yaşamaktansa birlikte görüntülenmekten kaçıyor.


217
Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez'in sevgilisi bakın kim çıktı? - Sayfa 3

Peki, Taner Ölmez'in sevgilisi Ece Çeşmioğlu kimdir?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur ve İstanbulludur. Çocukluk hayali olan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan güzel oyuncu, 2002 yılında "Çocuklar Duymasın" dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı. 

317
Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez'in sevgilisi bakın kim çıktı? - Sayfa 4

2006 yılında "İki Aile" dizisindeki Ceren rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı. Ece Çeşmioğlu ardından, "Firar", "Öyle Bir Geçer Zaman ki", "Yazın Öyküsü", "Kalbim Yangın Yeri" ve "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.


417