Mucize Doktor'un Açelyası sitem etti! "İmajımın erotize edilmesini..."

Fox TV de yayınlanan fenomen dizi Mucize Doktorun Açelyası Hayal Köseoğlu, paylaşımıyla sosyal medyaya damga vurdu. Cesur pozlarıyla ilgili atılan manşetlere tepki gösteren güzel oyuncu "Herkes bedenimi istediği gibi kullanırken, benim kullanmamın yasak olması" diyerek yatakta iç çamaşırlı pozunu paylaştı.

Mucize Doktor'un Açelyası sitem etti! "İmajımın erotize edilmesini..." - Sayfa 1

Çocuk yaşta oyunculuğa adım atan başarılı oyuncu Hayal Köseoğlu, güzelliği ile de dikkat çekiyor.


116
Mucize Doktor'un Açelyası sitem etti! "İmajımın erotize edilmesini..." - Sayfa 2

Mucize Doktor dizisinden canlandırdığı Açelya karakteriyle adından söz ettiren Köseoğlu, sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarıyla da ön plana çıkıyor.

216
Mucize Doktor'un Açelyası sitem etti! "İmajımın erotize edilmesini..." - Sayfa 3

Son dönemde attığı her adım, paylaştığı her fotoğraf magazin manşetlerini süsleyen güzel oyuncu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde hakkında çıkan haberlere, yatakta verdiği iç çamaşırlı pozuyla tepki gösterdi.

316
Mucize Doktor'un Açelyası sitem etti! "İmajımın erotize edilmesini..." - Sayfa 4

Paylaşımının altına uzunca bir not yazan güzel oyuncu şu ifadelerde bulundu: "Geçen sene yaşadıklarımdan biraz bahsetmek istiyorum. Geçen sene neredeyse her sabah uyandığımda "Hayal Köseoğlu yürekleri hoplattı!" başlığı altında 15 yaşından beri ettiğim dansın, fotoğraf çekimlerinde verdiğim pozların, arkadaşlarımla, ailemle sahilde çektirdiğim bikinili fotoğrafların, kısacası bedenimin seksüalize edilmesini, imajımın erotize edilmesini izledim."

416