Televizyon
18 Ara 2020 09:01 Son Güncelleme: 18 Ara 2020 10:29

Mucize Doktor'da sürpriz ayrılık! Veda notu paylaştı!

Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 42. son bölümüyle ekrana geldi. Mucize Doktor'da Ferda rolünü canlandıran ünlü oyuncu Seda Bakan ise diziye veda etti. Seda Bakan sosyal medya hesabından yaptığı veda açıklamasında "Mucize Doktor'a ve Ferda'ya bu akşam veda ettim" dedi.

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği Mucize Doktor'a yeni sezonda katılan Seda Bakan 42. bölümde diziye veda etti. Mucize Doktor'a 30. bölümde katılan Seda Bakan, dizide Adil Hoca'nın kızı Ferda karakterini canlandırıyordu.

Mucize Doktor'a veda paylaşımı yapan Seda Bakan, "Mucize Doktor'a ve Ferda'ya bu akşam veda ettim. Çok güzel ve yorucu bir süreçti. Tekrar güzel projelerde görüşmek üzere" notunu yazdı.

MUCİZE DOKTOR 43. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI
Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan'ın kadrosunda yer aldığı Mucize Doktor, 24 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 43. yeni bölümünden fragman da yayınlandı. Yeni bölümde Ferman, Nazlı ve Ali Vefa uçak yolculuğu sırasında doğum yapmaya başlayan bir yolcuya yardım ediyor.