Televizyon
08 Kas 2019 08:41 Son Güncelleme: 08 Kas 2019 12:14

Mucize Doktor'a damga vuran sahne!

Mucize Doktor dizisi 9. son bölümüyle Fox TV'de ekrana geldi. Mucize Doktor'un son bölümünde Ferman Ali'yi patoloji bölümüne gönderdi.

Fox TV'nin reytingleri alt üst eden, dünyaca ünlü The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor, yeni bölümüyle nefesleri kesti. Taner Ölmez'in oyunculuyla beğeni topladığı ve şimdiden dünyada onlarca ülkeye satılan Mucize Doktor'un 7 Kasım Perşembe ekrana gelen son bölümünde, Ali markette yaşanan olay ve tıp dergisine kapak olmasının ardından soruşturmaya uğradı. Kurul karşısında zor anlar yaşayan Ali Vefa'yı ise sürpriz bir hamleyle Ferman kurtardı. Ali Ferman'a teşekkür ederken ise beklemediği bir haber aldı.

ALİ'DEN FERMAN'A DUYGUSAL SÖZLER: 'NEDEN BENİ SEVMİYORSUNUZ?'
Kurul odasına giren Ferman'ın "Suç bende. Ali'yi markete ben gönderdim. Ayça Hanım'ın üstüne de ben saldım. Ameliyata ikna etmesi için elinden ne geliyorsa yapmasını söyledi. Ali Bey geldiğinden beri kaç kişinin hayatını kurtardı ama niye kimden bunlardan bahsetmiyor? Üstüne gelinecek biri varsa o kişi benim, Ali değil. Girmemiz gereken ciddi bir ameliyat var. Bilmenizi isterim ki Ali'siz yapamam." sözleri dikkat çekti.

"ADİL HOCA'YI TEHLİKEYE ATIYORSUN"
Doktor Ali Vefa ise Ferman'a teşekkür ettiği anlarda aldığı şok bir haberle yıkıldı. Ferman'ın "Seni patoloji bölümüne gönderiyorum. Teşhis koymakta çok iyisin. Rotasyon çok önemli ve herkes için iyi olacak. Adil Hoca'yı tehlikeye atıyorsun. Hocamın gitmesine bir kez engel oldum ama ikinciye olamayabilirim. Patolojide kimse şikayet etmeyecektir kısa sürede sevdirirsin kendini" sözleri Ali'yi çok üzdü.

Cerrahi asistan olmak isterken patolojiye gönderildiğini öğrenen Ali ise, "Neden beni sevmiyorsunuz. Herkes herkesi olduğu gibi kabulleniyor, bir tek ben, neden bir tek ben? Neden beni sevmiyorsunuz, ben size hayranım ama siz neden beni istemiyorsunuz? Ben de sizi sevmeyeceğim...” sözleriyle izleyenleri duygulandırdı.

Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan “Mucize Doktor”un kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.