Magazin
30 Eyl 2019 12:20 Son Güncelleme: 30 Eyl 2019 12:47

Mücevher tutkunları Nişantaşı'nda buluştu!

80 yıldır pırlanta sektöründe faaliyet gösteren Ersan Ailesi'nin dördüncü kuşak temsilcisi olan Aras Ersan, ikinci mağazalarını Nişantaşı'nda renkli bir açılışla pırlanta severlerin beğenisine sundu.

Pırlantalı mücevherde Türkiye'deki en geniş model seçeneğini sunan Aras Ersan Diamond, Nişantaşı'ndaki mağazasını özel bir davetle açtı.

Pırlantadaki uzmanlığı, farklı tasarımları, güvenilirliği, satış sonrası hizmetleriyle ön plana çıkan Aras Ersan Diamond, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katımıyla Nişantaşı mağazasını pırlanta severlerin beğenisine sundu.

FOTO-GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Yüzlerce çeşit ürünlerinden oluşan koleksiyonlarıyla yüzük, küpe, kolye, bileklikleri tüketiciyle buluşturan Aras Ersan Diamond, dünyadaki mücevher trendlerini yakından takip ediyor.

'Ulaşılabilir lüks' mottosuyla yola çıkan ve eşsiz mücevherleriyle sektörde ilklere imza atan Aras Ersan Diamond'un Nişantaşı mağazasının açılışına iş ve cemiyet hayatından İpek Toplusoy, Feryal Gülman, Elçin Erkoç ve Buket Taşdelen'in de aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı.