Reklam PR
20 Mar 2024 11:51 Son Güncelleme: 20 Mar 2024 12:00

MPR'ye yeni Medya Direktörü

İletişim sektöründe 30 yıllık deneyimiyle sektörün öncülerinden olan MPR İletişim Danışmanlığı, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

 MPR son olarak deneyimli gazeteci Ali Burak Ersemiz’i transfer etti. 1 Mart 2024 itibarıyla Medya Direktörü olarak göreve başlayan Ersemiz, MPR bünyesinde gıda, gayrimenkul, teknoloji, sigorta, otomotiv gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren önemli markaların medya ilişkilerini yürütecek.

1986 yılında Bulvar ve Tercüman gazetelerinde gece muhabiri olarak mesleğe adım atan Ersemiz, Hürriyet, Kanal D, TGRT, ATV Haber, Show TV ve Habertürk gazetesinde muhabir, istihbarat şefi ve haber müdürlüğü görevlerinde bulundu. Ayrıca Siyaset Meydanı programının editörlüğünü yaptı. 2016-2017 yılları arasında Kazakistan devlet televizyonunda “Söz Sende” isimli programın yapım editörlüğü görevini üstlenen Ersemiz, Türkiye’ye döndükten sonra TGRT, TV100 ve Sözcü TV’de haber editörü, istihbarat şefi ve haber müdürü olarak çalıştı.

38 yıllık meslek hayatında başta Orta Doğu ve Balkanlar olmak üzere birçok ülkede savaş ve çatışmaları yerinde izleyen Ersemiz, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Nezih Demirkent, Metin Göktepe ve Azerbaycan Ulusal Ödülleri başta olmak üzere birçok ödüle layık görüldü. Bir JİTEM mensubunun yaşadıklarını kaleme aldığı “Ömrüm” isimli yayınlanmış bir kitabı bulunan Ersemiz, Sürekli Basın Kartı sahibi ve iki çocuk babası.