Magazin
05 Şub 2012 16:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:18

MİTHATCAN'IN MEKANI BATTI!..

Sezen Aksu'nun bir türlü büyümek istemeyen oğlu Mithatcan, eğlence sektörüne kafayı takmıştı... Değirmen suyuyla açılan mekânın ömrü ancak iki yıl olabildi.

Mithatcan’ın mekânı battı

 Niye “Takmıştı” diyorum diye merak eden olabilir, hemen aktarayım: Mithatcan zaman zaman bazı şeylere merak sarar. Sezen Aksu’nun biricik evladı olduğu için her istediği yerine getirilir. Dönem dönem müzisyen, dönem dönem başka işler derken son olarak gece hayatına merak sardı.

Beyoğlu’nda 11.11 adlı bir gece kulübü açtı. İlk zamanlar çok iyi PR yaptı; başta annesi Sezen Aksu olmak üzere her gece mekâna gittiler, sonra arkasından başka ünlüler gitmeye başladı. Değirmen suyuyla açılan mekânın ömrü ancak iki yıl olabildi. Anne Sezen Aksu artık mekâna gitmekten yoruldu.

O gitmediği için basın ordusu da yok oldu ve mekânın sonu geldi. Bir ara Meltem Cumbul gibi isimler neredeyse orada yatıp kalkıyordu. Hatta Nurgül Yeşilçay bile farkında olmadan PR işine alet oldu. Ama PR da bir yere kadar işliyor. Bir yerden sonra artık ağzınla kuş tutsan işe yaramıyor.

Mithatcan’ın büyük hevesle girdiği gece hayatı macerası hüsranla sonuçlandı. Geriye ne kadar zarar kaldı bilen yok, ama Sezen Aksu’nun çok iyi bildiğine eminim. Çünkü şimdiye kadar Mithatcan’ın bir gelir kaynağı olmadı.

Hep annesinin verdiği harçlıkla işlerini yürütmeye ve playboy’luk yapmaya çalıştı. Her zaman söylüyorum; eğlence sektörü çok zordur. Bilmek gerekiyor. Bir dönem hiç unutmam, dericiler ve tekstilciler ‘kendimiz de eğleniriz’ diye mekân açıyorlardı. Sonra birçoğu hem tekstilde hem gece hayatında batınca akılları başlarına geldi.

Tayfun Topal/Habertürk