Televizyon
15 Eki 2021 08:26 Son Güncelleme: 15 Eki 2021 10:32

MİT dizisinde tüyleri diken diken eden sahne! ‘Mesele devlet olduğunda...’

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat dizisinin 18. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Hakan Boyav, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp ve Serdar Yeğin’in yer aldığı Teşkilat dizisi, 18. yeni bölümüyle 17 Ekim Pazar akşamı TRT 1'de seyirci karşısına çıkacak.

Teşkilat'ın yeni bölümünde kaçırılan Zehra konuşturulmak isteniyor. Ağır işkenceye rağmen Zehra'nın ağzından tek bir söz bile çıkmıyor. MİT'in özel ekibi ise Zehra'yı kurtarmak için operasyon yapıyor.

İşte o fragman...

ZEHRA VEDA ETMİŞTİ!

Teşkilat'ın 17. son bölümünde, eski eşi sondaj gemisine yapılan saldırıda ölen Zehra, kızı için MİT'in özel ekibinden ayrılma kararı almıştı. Zehra'nın "Bana kalmam için tek bir sebep söyle" sözlerine Serdar ise "Sana ihtiyacımız var" yanıtını vermişti.

 

Serdar'ın "Sen gittiğin için bir yanım eksik" sözleri dikkat çekerken, birbirlerine sarılan ikili arasında duygusal anlar yaşanmıştı. Zehra ise gözyaşlarıyla ekibe veda etmişti.