Televizyon
28 Mayıs 2012 13:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:42

MISS TURKEY YARIŞMASINDA HANGİ ÜNLÜ İKİ İSİM SAHNEYE ÇIKACAK?

Star TV tarafından düzenlenen 'Miss Turkey 2012 Güzellik Yarışması'nda sahne alacak isimler açıklandı

Star TV tarafından düzenlenen ’Miss Turkey 2012 Güzellik Yarışması’nda jürinin ardından sahneye çıkacak isimler de açıklandı.

Azerbaycan’da önceki gece yapılan Eurovizyon Şarkı Yarışması’da ülkemizi temsil eden  ve 112 puanla 7. olan Can Bonomo, ayagının tozuyla Perşembe akşamı Miss Turkey 202 finalinde sahneye çıkacak.

Yarışmanın bir başka sürprizi ise Atiye. Genç şarkıcı, dansları ve şarkılarıyla Star TV’den canlı yayınlanacak geceye hareket getirecek.

JÜRİ DE ÇOK KONUŞULACAK
Eser Yenenler ve Asuman Krause’nin birlikte sunacağı büyük finalde Türkiye Güzeli’ni seçecek isimler arasında, son dönemde genç kızların en gözde genç oyuncusu Çağatay Ulusoy ve ekranların valide sultanı, Türkiye güzellerinden Nebahat Çehre bulunuyor.

Yarışma jürisindeki diğer isimler ise ‘İffet’ dizinde Cemil karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, model Tülin Şahin, bir başka tescilli Miss Turkey güzeli Demet Şener Kutluay, gazeteci Güneri Civaoğlu, Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç, ünü ülke sınırlarını aşmış moda tasarımcısı Zeynep Tosun, International Hospital Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Nuri Soysal, İpek Mobilya’dan Nezahat Tosun ve Miss Turkey Organizasyonu Başkanı Can Sandıkçıoğlu.

Jüri, Pazartesi akşamı Kral Pop’un ünlü ismlerin de katılımıyla düzenleyeceği gecede ilk kez finalist 20 güzelle tanışacak ve ilk kanaatler oluşacak.

Jüri, kararını ise 31 Mayıs Perşembe akşamı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki büyük finalde verecek.  Sahne şovları, güzelleri, jürisi, ünlü konukları ile tam bir görsel şölene dönecek geceyi Star TV, Perşembe akşamı 20:00’den itibaren canlı yayınlayacak.

’MISS TURKEY 2012’ FINALINDE YARIŞACAK GÜZELLER:
Açalya Samyeli Danoğlu, Gizem Kayalı, Çağıl Özge Özkul, Merve Sarı, Ilknur Melis Durasi, Çağla Zoralıoğlu, Elif Merve Çolak, Begüm Zabun, Tuğçe Kurşunoğlu, Berna Özkeskin, Buket Açıkgöz, Semiha Bezek, Meltem Tüzüner, Gözde Coşkun, Gamze Balım, Merve Akman, Ceren Yılmaz, Çağla Dikici, Buse Varol, Öykü Bulut.

İLK DÖRT TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK
Yarışmada birinci gelecek güzel ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik), ikinci güzel Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel ise Miss Earth’de temsil edecek. Yarışmada dördüncü seçilen güzel Miss International ilan edilecek.



İSTANBUL’A 55 MİLYAR LİRALIK YATIRIM GELİYOR

DÖNÜŞÜM’DE60 GÜN 5 AYA UZAYABİLİR

DÖNÜŞÜM DEBİNASI YIKILANA KREDİ DESTEĞİ

KENTSELDÖNÜŞÜM YASASI TAM METNİ

İSTANBUL’DA 700 BİN BİNADAN YAKLAŞIK 300 BİNİNİN RİSKLİ

TOKİ’NİN NİSAN ŞAMPİYONU NEXT LEVEL’DA 16.6 MİLYON TLCİRO!

İSTANBUL’A KENTLİLİK KATIYOR DUMANKAYA RİTİM’DE 169 BİNTL’YE!

ÇAMLICAMASALI KONAKLARI ŞEHRİN MERKEZİNDE

BURARESİDENCE’TA 79 BİN KAMPANYASI

EMLAK KONUT’TAN İKİPROJE İÇİNAVANTAJLI KAMPANYA

BOYDAK DİYARBAKIR’A FABRİKAKURUYOR

SABİHA GÖKÇEN’EULUSLARARASIÖDÜL GELDİ

İZMİTASMA KÖPRÜSÜ TESTİ GEÇTİYILDIRIM, ‘KOŞARAK GEÇECEĞİM’ DEDİ

FENERBAHÇE ŞÜKRÜSARACOĞLU STADIİÇİN MÜTHİŞ PROJE

DAP YAPI KONUTTA YENİDALGA HAREKETİ BAŞLATTI

METROPOLİSTANBUL KONUTLARINFİYATLARI 360 BİN

PROPA AURA RESİDENCE’TA SON10DAİRE

NEW ADA RESİDENCE’TA 36AY SIFIRFAİZ AVANTAJI

EVORA İSTANBUL ADALAR’DASATIŞLARBAŞLADI

KARPEDİEM ÇEKMEKÖY EVLERİHEMENTESLİM