Miss Turkey güzeline cinsel saldırı olayı! Eski sevgiliden dikkat çeken sözler!

2016 yılında İstanbul Kilyos'ta model sevgiliye cinsel saldırı girişiminde bulunduğu iddia edilen T.K hakim karşısına çıktı. Miss Turkey yarışmasına da katılan 25 yaşındaki model Dilara Kurşun'a cinsel saldırıda bulunmadığı, saçının teline bile dokunmadığını söyleyen T.K. ''Hiçbir şekilde 'Sen bana aitsin' demedim. Bluzunu ben yırtmadım. Ceketi kalın, fermuarı kapalıydı. Aynı evde birlikte yaşıyoruz. Cinsel saldırıda bulunmam hayatın olağan akışına aykırı'' diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Miss Turkey güzeline cinsel saldırı olayı! Eski sevgiliden dikkat çeken sözler! - Sayfa 1

Kilyos'ta 2016 yılında Miss Turkey yarışmasına da katılan 25 yaşındaki model Dilara Kurşun'a birlikteliklerinin devamı konusundaki tartışma sonrasında cinsel saldırı girişiminde bulunduğu iddia edilen T.K'nin yargılanmasına başlandı. Sanık T.K. birlikteliklerinin suç tarihine kadar devam ettiğini iddia ederek "Saçının teline dahi dokunmadım" dedi.

120
Miss Turkey güzeline cinsel saldırı olayı! Eski sevgiliden dikkat çeken sözler! - Sayfa 2

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık T.K. avukatıyla katılırken, şikayetçi Dilara Kurşun ise gelmedi. Kiralama şirketinde yöneticilik yapan sanık T.K. savunmasında, şikayetçi ile bir senedir birlikteliklerinin olduğunu, olay günü de yıldönümü nedeniyle sürpriz yapmak için şikayetçiyi evinden aldığını söyledi. T.K., "Birlikteliğimiz kesintiye uğramaksızın suç tarihine kadar devam etti.

220
Miss Turkey güzeline cinsel saldırı olayı! Eski sevgiliden dikkat çeken sözler! - Sayfa 3

''CENİN POZİSYONUNDA YATTIM''
14 Haziran sabahı hazırlanması için kendisini ailesinin evine bıraktım. Akşam da aldım. Yıldönümümüz için süpriz yapmıştım. Kilyos'ta kum üzerine masa attırmıştım. Ailesinin Zekeriyaköy'deki evine kendi arabamla gittim. Ona 'Bugün birinci yıldönümüz iner misin' dedim. Kilyos'taki yere geldik. Etrafta kimse yoktu. Yalnızdık. Bir kadeh alkol almış olabiliriz. Hava soğumaya ve yağmur çiselemeye başladı. Huzursuz olduğunu gördüm. O sırada benim geçmişte yaşadığım bir ilişki nedeniyle tartıştı.

320
Miss Turkey güzeline cinsel saldırı olayı! Eski sevgiliden dikkat çeken sözler! - Sayfa 4

Bizim birlikteliğimiz boyunca kavgalarımız olmuştu ama devam etmiştik. O gün masadan kalktı ve 'Burada durmayacağım, gideceğim' dedi. Arabamın anahtarını aldı gitti. Ben orada bir saat yalnız oturdum. Üşüyünce bir pidecinin verdandasına oturdum. Beni gelip alması için ısrarcı oldum. Bir saat sonra gelip beni aldı. Maslak'a kadar arabanın arka koltuğunda cenin pozisyonunda yattım. Bir kelime dahi etmedik" dedi.

420