Gündem
27 Kas 2017 11:24 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:49

Mirgün Cabas'tan takipçisine sert çıkış: Hadi oradan, düdük!

Bir Twitter kullanıcısı gazeteci Mirgün Cabas'ın paylaşımını eleştirdi.

Gazeteci Mirgün Cabas, sosyal medya Twitter adresinden  "Balığın yanında roka yemeyin!" başlıklı bir haberi "Üzerine limon sıktırmıyordunuz bi de bu mu çıktı! yok rakı da içemeyelim bari.." diyerek paylaşmasının ardından kendisine sert ifadelerde bulunan bir Twitter kullanıcısına tepki gösterdi. Cabas, " Mirgun bey o pis burnunu her şeye sokmaya kalkarsa o zaman o burnu kıracak birileri çıkar elbet.." diyen takipçisine, "Hadi oradan, düdük!" şeklinde karşılık verdi.

Gazeteci Cabas, kemik kaybına yol açan nedenlerden birinin de balığın yanında roka yemek olduğunun ifade edildiği bir haberi sosyal medya adresi Twitter üzerinden, "Üzerine limon sıktırmıyordunuz bi de bu mu çıktı! yok rakı da içemeyelim bari.." yorumuyla paylaştı. İsmet Kutbay adlı kullanıcı Cabas'ın paylaşımının altına şu ifadeyi yazdı:

"Hiç bir hıristiyanın yaşam kuşam tarzına karışmadık ve karışmayız. Mirgun bey raki içmiş bizi ilgilendirmez ama mirgun bey o pis burnunu her şeye sokmaya kalkarsa o zaman o burnu kıracak birileri çıkar elbet.. mesele bu kadar basit.."

Bunun üzerine gazeteci Cabas, kendisini eleştiren takipçisine "Hadi oradan, düdük!" şeklinde yanıt verdi.