Gündem
29 Oca 2023 15:22 Son Güncelleme: 29 Oca 2023 15:26

Miras kavgası başlayan Dedemanlar'ın otelinde silahlı çatışma!

600 milyon liralık servetin varisleri karşı karşıya getirdiği Dedeman Hotels'in Zonguldak'taki otelinde silahlı kavga çıktı.

Turizm Haber Merkezi'nin haberine göre turizm sektörünün önemli ismi Murat Dedeman'ın 2019 yılında geçirdiği kalp ameliyatının ardından vefat etmesi sonrasında geriye kalan Zonguldak Merkez Milli Egemenlik Caddesi'ndeki Dedeman Otel’de faaliyet gösteren D All In Cafe’de çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken iş insanı olan Bayram Demir’in Kasım Avcı isimli kişiyi tabanca ile bacağından vurduğu öğrenildi.

İhbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken yaralı olan Avcı'nın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. İş insanı Bayram Demir tarafından vurulan Kasım Avcı'nın Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı’nın yeğeni olduğu öğrenilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Zonguldak Dedeman Otel'de faaliyet gösteren D All in Cafe'de daha önce de silahlı kavga çıkmış, silahla vurulan 16 yaşındaki Göktuğ Keleş yoğun bakıma kaldırılmıştı.