Televizyon
05 Mayıs 2015 09:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:31

Minik Serçe canlı yayın yeminini bozdu

Ünlü televizyoncu Mesut Yar, uzun süredir show programlarına çıkmayan Sezen Aksu'nun canlı yayın yeminini bozmayı başardı.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunumuyla gerçekleşen "Burada Laf Çok" programının dün geceki konukları arasında Sezen Aksu da vardı. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Sezen Aksu esprileriyle kırdı geçirdi.

Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programının dün geceki konuğu Sezen Aksu, Atilla Özdemiroğlu, Melike Demirağ ve Şanar Yurdatapan oldu.Genellikle ekranlarda gözükmeyi pek sevmeyen Sezen Aksu, canlı yayınlara katılmama gibi bir kararının olmadığını ancak bu programlarda çok heyecanlandığı için programlara pek fazla katılmadığını söyledi. Esprileri arka arkaya patlatan Sezen Aksu, canlı yayında annesinin özlü sözlerini sıralayınca kahkahalar havada uçuştu.

CANLI YAYINLARDA ÇOK HEYECANLANIYORUM

Sezen Aksu, canlı yayınlara katılmama gibi bir kararının olmadığını ama bu programlarda çok fazla heyecanlandığı için pek fazla katılmadığını dile getirdi.

Programda en dikkat çekici an ise Sezen Aksu'nun annesinin özlü sözlerinin konuşulduğu bölümdü.

"ANNEM BANA 'HER ÇIKAN GELİNİN YENGESİ' DERDİ"

Burada Laf Çok programına samimi açıklamalarda bulunan Sezen Aksu'nun özlü sözleri kahkalara boğdu.

"Geriye doğru baktığımda her duruma uygun bir laf etmişimdir. Annem bana 'Her çıkan gelinin yengesi' derdi. Şehriban lafları bunlar." diyen sezen Aksu,"Bana maydanoz demek istiyordu. Her çıkan gelinin yengesi çok ağır bir laf aslında. Annem benim öğretmenimdi ve konuşunca tüm sınıf gülmekten kırılıyordu. Çocuklar gülünce de sinirlenirdi" diye konuştu.

"SİNEĞİN AKILLISI KÖYE EŞEĞİN KULAĞINDA İNENDİR"

"Oğlum maden güvenmiyordun bileğine niye çıktın Hasan Dağı'na oduna, Varışına gelişim tarhanasına bulgur aşım, Kaşına kaşına çıktın sedir başına, Eşek eşeği ödünç kaşır. En sevdiğim laf ise 'Sineğin akıllısı köye eşeğin kulağında inendir' sözüdür. Mesela evde temizlik yapılırken söylenen bir söz var ki 'Köy yanar kahpe taranır' diye... Burada kahpe ben oluyorum.... Ev süpürülürken ben takma kirpiklerimi takıp sürünüyorum..."