Gündem
10 Eki 2012 13:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:14

"MİNİ ETEK GİYDİM, HER YERİM ORTADA!" BU SÖZLER RTÜK'LÜK OLDU!

Sakarya'da bir vatandaş reyting rekortmeni yarışmayı Radyo Televizyon Üst Kurulu'na şikayet etti.VİDEO

Sakarya’da bir vatandaş, ulusal bir kanalda yayınlanan yarışmayı reyting uğruna Türk aile yapısına zarar verildiği gerekçesi ile Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)’na şikayet etti.

Adapazarı ilçesinde esnaflık yapan Kadir Kermen, RTÜK’e yazdığı şikayet dilekçesinde; ’Ben Bilmem Eşim Bilir Yarışması’nın sakıncalı bölümlerini sıralayarak denetlenmesini ve uygunsuz bölümlere cezai işlem yapılmasını istedi. Yarışmanın bir çok bölümünde Türk kültürü ve ahlaki değerlere uygun olmayan yarışmalar yapıldığını savunan Kermen, programdan şikayetçi olduğunu ifade etti.

UYGUNSUZ YARIŞMALAR MEVCUT

Yarışmanın önceki bazı uygunsuz bölümlerinden örnekler veren Kermen, "Stüdyoya boks ringi yapılmış. Bir de dansöz konulmuş. Soru da şöyle; ’Eşiniz 90 saniyede dansöze kaç adet para takabilir?’ Dansöz ringde kaçıyor, beyler dansözü yakalayıp sutyen ve başka yerlerine para takmaya çalışıyor. Bu sırada çok uygunsuz görüntüler ortaya çıkıyor. Çocukların da ayakta olduğu bir saatte yayınlanan bu görüntüler oldukça sakıncalı." dedi.

BİR OTOMOBİLE 21 KİŞİYİ ÜST ÜSTE BİNDİRMEK İNSANİ DEĞİL

Yarışmanın finalinde bir otomobile en çok kişi sığdıran yarışmacının otomobili kazandığını ifade eden Kermen, bu bölümde de kadın erkek karışık bir sürü insanın üst üste bindirildiğine dikkati çekerek, "Reyting uğruna araç içinde ezilenler, acı çekenler oluyor. 21 kişiyi araç içine sokarsanız sakatlananlar da olabilir. Bu sebeple yarışmanın denetlenmesi ve uygunsuz bölümlere cezai işlem yapılmasını için RTÜK’e yazılı başvuruda bulundum." diye konuştu.


"MİNİ ETEK GİYDİM HER YERİM ORTADA!"

Yarışmanın son bölümünde bir kadın yarışmacı, eşini hırslandırmak için sarfettiği "Hadi Aşkım, bak mini etek giydim ve her yerim açıkta. Kızmışsın bana, Selin bu ne hal diyorsun... Tamam mı öyle düşün lütfen. Dekolte mekolte... Sen sinirden çıldırmışsın...  Tamam mı... Aşkım minicik etek var üzerimde, her yerim ortada..."  sözleriyle dikkat ve tepki çekmişti.

İŞTE O SÖZLER : VİDEO


(Cihan)