Televizyon
22 Oca 2022 10:18 Son Güncelleme: 22 Oca 2022 12:59

Milyoner’e damga vuran yarışmacı! İzleyenleri de Kenan İmirzalıoğlu’nu da şaşırttı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Hamide Tanır, hareketleri, ses tonu ve sempatikliğiyle hem izleyenleri hem programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşırttı.

Kim Milyoner Olmak İster programının 21 Ocak'taki yayınına konuk olan yarışmacı Hamide Tanır kendine özgü tarzıyla yarışmaya damga vurdu. 6 yaşında Almanya'ya yerleştiğini belirten Tanır hikayesini anlatırken sempatik ve ilgi çekici tavırlarıyla hem izleyenleri hem Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşırttı.

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

İki çocuğu olduğunu belirten Tanır, eski eşi tarafından terk edildiğini ancak kendinin ve çocuklarının bu terkedilişten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Programa başvurduktan 3 gün sonra yarışmaya kabul edilen yarışmacı hayat enerjisi ve pozitifliğiyle de kendine hayran bıraktı.

21 Ocak'taki programa konuk olan Hamide Tanır sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Bazı kullanıcılar Tanır'ı, "Tarihteki ilk aşko kuşko kız" diye tanımlarken bazı kullanıcılar, "Bir yarışmacıya bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi" yorumunda bulundu.

50 BİN LİRA KAZANDI

Yarışmaya büyük renk katan Hamide Tanır yarışmada 100 bin liralık soruyu açtırmayı başardı. 

100 bin liralık soruya gelen Hamide Tanır'a "1980'lere kadar hangi ülkedeki yetim, gayrimeşru doğmuş, ebeveyni alkolik, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak çiftliklerde zorla çalıştırılmıştır?"  sorusu soruldu. 

Avrupa ülkelerini özellikle de İsviçre'yi çok sevdiğini söyleyen yarışmacı, şıklarda İsviçre'nin de aralarında olduğu Avrupa ülkelerini görünce  "Ama bunlar Avrupa ülkesi. Bana şöyle Orta Doğu, Uzak Doğu'dan cevaplar gelmiş olsaydı tamam diyecektim" tepkisini verdi. 

İsviçre'ye gittiğini ve oradaki kültürü çok sevdiğini söyleyen Hamide Tanır,  "İsviçre'ye gittim gördüm, orası çok farklı bir ülke. Orada bir kalite yakaladım, güzellik yakaladım. Orada her şey farklıydı" dedi. 

Tanır, yarışmaya devam etseydi cevap olarak Danimarka'yı söyleyeceğini belirtti. O sırada ise cevap İsviçre çıktı ve Tanır'ın şaşkınlığı yüzüne yansıdı.