Magazin
13 Mar 2021 20:59 Son Güncelleme: 13 Mar 2021 21:06

Milyoner aşkı için ne yapacağını şaşırdı! 'Sevgilimin malıyım’

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisinin kendisine hediye ettiği ve üzerinde, "Erkek arkadaşımın malıyım" yazan sweetshirt ile poz verdi.

Geçtiğimiz günlerde giydiği mini elbiseysiyle adından söz ettiren Subaşı, şimdi de Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin hediyesiyle gündemde. Sevgilisiyle sık sık özel anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Subaşı, şimdi de kendisine hediye edilen sweeti giyerek poz verdi.

"ERKEK ARKADAŞIMIN MALIYIM"

Subaşı'nın Instagram hesabında 3 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Söz konusu sweeti giyerek pozunu paylaşan Subaşı'nın kıyafetinin önündeki yazıyı okuyanlar ise adeta şoke oldu:

""Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ama senin değil. Ben korkunç derecede harika olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor ama kendisi tatlılığın ve savaşcılığın mükemmel bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim bütün dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar."

PAYLAŞIMLARINA DEVAM EDİYOR

Söz konus kıyafeti giyen ve üzerindeki yazılarla çekinmeden poz veren Şeyma Subaşı, bununla da yetinmeyerek sevgilisinin kendisini öpücüklere boğduğu görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden yayınlamaya devam etti.