Polemik & Kulis
22 Mar 2012 10:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:28

MİLLİYET'E 'YILDIRIM' DÜŞTÜ! MİLLİYET YAZARI O DİZİYE SEVGİLİSİ İÇİN Mİ ÇAKTI?

Milliyet yazarı diziden kovulan sevgilisi yüzünden diziyi yerden yere vuran bir yazı mı yazdı?

Milliyet Cadde yazarı Asu Maro, geçtiğimiz günlerde Show TV'nin yeni dizisi "Eve Düşen Yıldırım"ı sert bir üslupla köşesinde eleştirmişti. Dizinin yapım şirketinin yöneticilerinden Armağan Çağlayan'ın twitter'dan o eleştiriye yanıtı sanal alemi sarstı.

ÖNCE TWİTTER'DAN BOMBALADI

Medyapım'ın yöneticilerinden Armağan Çağlayan, Maro'nun bu yazısının ardından isim vermeden twitter'a "Sevgiliniz çöpe atılan 1. bölümden sonra hala kadroda kalsaydı, yine bu yazıyı yazar mıydınız?" ve "Sevgilinizin oynadığı ve bugün SBT listesine zar zor giren dizi hakkında da aynı fikirlere sahip misiniz?" şeklinde iki mesaj attı.

Çağlayan önceki gün de isim vererek Milliyet yazarları çok alem... Asu Maro başka sebeplerle yazar diyerek o mesajlarında kimi işaret ettiğini açıklamış oldu.

Çağlayan ardından katıldığı Beyazın Sultanı programında Seda Sayan'ın konuğu oldu ve iddialarını yeniledi.

İDDİALARA GÖRE O YAZI BÖYLE YAZILDI

Çağlayan'ın tepkisine neden olan yazı, iddialara göre Asu Maro'nun ünlü tiyatrocu Ahmet Levendoğlu ile beraber olmasından dolayı yazılmıştı.  Ahmet Levendoğlu "Eve Düşen Yıldırım" dizisinin ilk bölümünde de rol aldı. Ancak şirketin patronu Fatih Aksoy, ilk bölümü beğenmeyip, ekibi yenileme kararı alınca, Levendoğlu da kadrodışı kaldı.

Levendoğlu daha sonra atv'nin "Son" dizisinin kadrosuna katıldı. Asu Maro'nun da bu nedenle Milliyet'teki köşesinde "Eve Düşen Yıldırım" adlı diziyi kötülediği ileri sürüldü.

NEDİM SABAN DA TOPA TUTTU

Tiyatrocu Nedim Saban da twitterda Çağlayan'ın iddialarını destekledi ve sert bir dille Maro'yu eleştirdi:

Utanarak söylüyorum Asu Maro Milliyet'teki köşesini ve editörü olduğu dergiyi arkadaşlarına peşkeş çekmek için kullanıyor.

Kimi zaman Asmalımescit'i yazan, durup dururken bir diziyi aşağılayan, sadece kendi sevdiği tiyatroyu duyaran Asu Maro fazlasıyla duygusal

Ben Asu Maro'nun bundan sonra Milliyet'e yaraşmayan bu taraftarlık ruhundan kurtulacağını ve birikimini ortaya koyacağını umuyorum