Medya
07 Eyl 2017 08:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:06

Milliyet yazarından Deli Gönül finaline eleştiri: Bir nevi işkence...

FOX'un iddialı dizisi Deli Gönül, geçtiğimiz gün final yapmıştı.

FOX'un iddialı dizilerinden Deli Gül, geçtiğimiz gün yayınlanan 10 . bölümüyle ekranlara veda etti. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, dizinin final bölümünü eleştirdi.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu'nun o yazısı:

FOX’TAN UNUTULMAZ FİNAL

'Deli Gönül’ final yapıyor diye duyurdular. Okurlarımdan ‘Böyle finalolur mu?’ şeklinde tepkiler geldi.
O meşhur sonu izledim. Ahmet, silahı doğrultuyor. Mehmet, Fatmanur’un önüne geçiyor. Ahmet, “Belki ölsen bazı şeyler değişir” diyor. Etrafındakiler, “Ahmet yapmaa” diye bağırıyorlar ve silah patlıyor. Kamera dışarıda, villayı görüyoruz. Sonrasında gecenin karanlığında yankılanan silah sesini duyuyoruz. 23.45’dereklamlar giriyor. Saat 00.00’ı gösterdiğindeyine o sahne, “Ahmet yapmaa.” Sonrahemen Reklam. Saat 00.16’ya kadar sürüyor. İzleyici, üçüncü defa “Ahmet yapmaa”yı duyuyor. Ekranda, final yerine 10’uncu bölüm sonu yazıyor. Tekrarıyla beş saati bulan,bir nevi işkence... Eksik olmuş, bir tane daha “Ahmet yapmaa” ekleseydiniz.

Neden bitirildi?

“İzlenme oranını tutturamadı” diyerek onca dizi bitiriliyor. ‘Deli Gönül’, her iki kategoride ilk iki sırada gitmiş. İzlenme oranı, düşük. En yüksek oran, yüzde 3.5’ları ancak buluyor. Dizi, üzerine düşen görevi yapmış. Peki neden bitirildi? Yenisine yer açmak için mi?