Medya
18 Oca 2017 09:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:23

Milliyet yazarı Şansal Büyüka'ya sordu: Gidiyor musun?

beIN Grup'un, Lig TV'nin sembol ismi Şansal Büyüka'yı göndereceği iddia edilmişti. Şansal Büyüka o iddiaya cevap verdi...

Digitürk'ü satın alıp Lig TV'nin ismini değiştiren beIN Grup'un Lig TV'nin sembol ismi Maraton programının yapımcısı Şansal Büyüka ile yolları ayıracağı iddia edilmişti.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu o iddiayı Şansal Büyüka'ya sordu...

Büyüka, “Ömür boyu çalışacak değilim. ‘Kal’ derlerse sadece bir yıl daha dururum. Git derlerse medeni bir şekilde vicdani ve hukuki sorumluluklarımızı yerine getirerek ayrılırız” dedi.

Şansal Büyüka, 7 yıl önce Lig TV Genel Müdürlüğü görevini bıraktığını hatrılatıp, "2010 Ağustos ayında genel müdürlüğü bıraktım. Yedi sene oluyor, haber yapanlar hâlâ farkında değil” dedi.

İşte Sina Koloğlu'nun bugünkü yazısı:

ŞANSAL BÜYÜKA GİDİYOR MU?

Sabah’ta Mevlüt Tezel yazısında “Şansal Büyüka gidiyor mu?” diye sordu.

Büyüka’ya durumu sordum. “Ömür boyu çalışacak değilim. ‘Kal’ derlerse sadece bir yıl daha dururum. Git derlerse medeni bir şekilde vicdani ve hukuki sorumluluklarımızı yerine getirerek ayrılırız” dedi.

ZATEN GENEL MÜDÜR DEĞİLİM

Büyüka, “2010 Ağustos ayında genel müdürlüğü bıraktım. Yedi sene oluyor, haber yapanlar hâlâ farkında değil” diyerek serzenişte bulundu. “Kanalı sıfır masrafla ben ve arkadaşlarım kurdu, Türkiye’ninen büyük markalarından birini yarattık’’ sözleri doğruydu. Gitmesinin doğal olduğunu, bunun gazete haberiyle yapılmasının medeni bir durum olmadığını söyledi. ‘Maraton’ programının izlenme oranlarında halen zirvede olduğunun da altını çizdi Büyüka...

İSMİ GEÇEN ADAYLAR

Genel müdür pozisyonu için bazı isimler konuşuluyor BeIN sports için. Barış Kuyucu, Ertem Şener, Ersin Düzen ve Göktuğ Sevinçli. Kulağıma gelen Kuyucu’yla bir görüşme yapıldığı yönünde. Aslında bu ‘kartvizit’ için bence istekli olmayan yok gibi. Büyük bir markada buluşmak. Bu isimlerin ‘Maraton’ programı içinde olabileceğini tahmin ediyorum. Hep vitrinde olmuş isimler. Sadece genel müdür olarak görev yapmak bu isimleri pek doyurmaz. Kurulduğundan bugüne ‘Maraton’ adını yazdıran, izlettiren Büyüka’dan sonra gelecek bir isim bu ağırlığı da hissedecektir. Yorumcu olarak Rıdvan Dilmen ve Mehmet Demirkol’un da adı geçiyor. Sürpriz değil.