Gündem
11 Haz 2013 14:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:13

MİLLİYET YAZARI ROKSAN KUNTER'İ HAKLI BULDU!

Rejiye 'Bu nasıl bir mantık? Reklam bile vermiyorlar' diyen Roksan Kunter'e Milliyet yazarından destek geldi.

 "NTV Spor’un spikeri Roksan Kunter hakkında "Fena yakalandı" başlığıyla medyaya yansıyan habere itirazım var" diyen Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu Kunter’in kanalını sahiplenmiş olduğu için böyle bir tepki verdiğini anlattı.

İşte Eyüboğlu’nun o satırları:

"NTV Spor spikeri Roksan Kunter hakkında medyaya yansıyan haberi paylaşmak isterim. "Spiker fena yakalandı" başlıklı haber şöyle:

"Kunter, ’Roland Garros’la ilgili hem özel yayın yaptık, hem de haberlerde yer veriyoruz. Bu nasıl bir mantık? Reklam bile vermiyorlar’ diyerek tepkisini dile getirdi."

Bu haberi böyle verenlerle aynı fikirde değilim. (...) Ancak bir spikerin, çalıştığı kanala kimlerin reklam verdiği, kimlerin vermediğiyle ilgilenmesi güzel bir şey...

Roksan Kunter’in "Reklam bile vermiyorlar" dediği marka, NTV Spor’a reklam verse, Doğuş Grubu, "Bu da senin payın" deyip, ekstra bir ödeme mi yapacak ona?

Hayır... Hal böyleyken Roksan Kunter’in bu sözleri sarf etmesi, çalıştığı kurumu nasıl da sahiplendiğini, tüzel kişiliğini ne denli savunduğunu göstermesi açısından önemli bir veri...

Doğuş Yayın Grubu yöneticilerinin yerinde olsam, sırf bu nedenle ödüllendirirdim ünlü basketbol antrenörü Erman Kunter’in kızı Roksan’ı.