Medya
03 Eki 2018 10:43 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:53

Milliyet yazarı Kanal D yönetimine sordu! Koca Koca Yalanlar'a operasyon mu var?

Reyting rekoru kıran dizilerle aynı gün ekrana gelen Kanal D'nin iddia dizisi Koca Koca Yalanlar'ın günü mü değişecek? Kanalın dizi için yeni planı ne?

Yeni sezon ekranında kıyasıya rekabet sürüyor. Ardı ardına yeni diziler izleyici ile buluşurken bazıları ise sessiz sedasız veda ediyor. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Kanal D'nin pazartesi akşamları ekrana gelen iddialı dizisinde beklenen değişikliği yazdı. Kanal D ile görüştüğünü söyleyen yazar, dizinin formatının değişeceğini söyledi.

İşte Koloğlu'nun bugünkü yazısından "‘Koca Koca Yalanlar'a operasyon var" başlıklı o bölüm:

Kanal D’de ekrana gelen ‘Koca Koca Yalanlar’, ev ahalisinin yeni sezon izlediği dizilerden biri... Gün pazartesi, alışkanlığın olduğu diziler var, ‘Çukur’ ve ‘Söz’ mesela... Proje, bunların arasında ilk zamanlardaki izlenme oranını yakalayamadı. Epey bir geriledi. Bu durumu iletince, pek bir hüzünlendi evdekiler. Ben de Kanal D’ye durumu sordum.
“Formatını değiştiriyoruz. Daha merak edilir, romantik komediye dönüşüyor. Kesik kesik skeç gibi olmayacak. Aradaki absürd montajları da yok edip, merak ettiren unsurlarla daha da dizi formatına girecek” dediler. Haydi bakalım. Gün değişikliği düşünülmüyor. Bu sezonun iyi dizilerinden... Konusu ve oyuncularıyla farklı bir proje... En büyük handikapı, film gibi, dizi rüzgarının da kırılgan olması. Kiloyla senaryo yazılacak bir durumu yok. Benzer bir başka örnek ‘Ufak Tefek Cinayetler’... İnce işlemesi olan projeler.