Medya
02 Şub 2018 13:52 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:59

Milliyet yazarı isim isim yazdı! İşte final yapacak diziler!

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, final yapacak dizileri kaleme aldı.

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, bugünkü köşe yazısında final yapacak olan dizileri kaleme aldı.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, bugünkü köşesinde şunları yazdı:

Kanal D’de yayınlanan ‘Kızlarım İçin’ dizisi final yaptı. ‘Meryem’ hiç parlak gitmiyor, muhtemelen final yapacak. ‘Gülizar’ın ilk bölümü fena değildi fakat, sonuçlar beklenenin altındaydı. AB’de iyi ama total çok aşağılarda...

Toparlanmazsa, gider. Star TV’nin iki dizisi ‘Hayat Sırları’ ve ‘Babamın Günahları’ final yaptı. ‘Siyah İnci’nin de eli kulağında...

Kalp Atışı’ durdu
Show TV’nin ‘Kalp Atışı’ dizisi, 28 bölüm dayandı. 140 dakika ortalamada bu başarı sayılıyor. Yeni başlayan ‘Yuvamdaki Düşman’ da parlak gitmiyor. Bu haliyle final yapar. Yazık olanlardan biri... Kendi entrika kulvarında eli yüzü düzgün bir iş. Ne kadar daha yukarı tırmanır, göreceğiz.

ATV’nin dizileri
ATV’nin 7 dizisi de total izleyicide beğeni topluyor. En düşüğü, 108’inci bölüme gelen ‘Kırgın Çiçekler’in son yayınlanan bölümü, yüzde 4.63. Dizinin muhtemelen son sezonu olacak.

‘Bahtiyar Ölmez’, son bölüm yüzde 4.71 oranını yakalamış. Belki önümüzdeki sezon onu da göremeyebiliriz. Sonuçta totalde direniyorlar. ‘Aşk ve Mavi’, ‘Kanatsız Kuşlar’ ve ‘Cennet’in Gözyaşları’, total izleyicide ortalamanın çok üzerinde bir izlenme oranı yakalarken, AB grubunda yüzde 3.5 oranlarını ancak yakalıyor. Sadece ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ve ‘Sen Anlat Karadeniz’ her iki kategoride üst sıralarda. Özetle ATV, total izleyicinin kanalı diyebiliriz.