Gündem
30 Mar 2023 16:32 Son Güncelleme: 30 Mar 2023 23:59

Milliyet yazarı ile Başak Sayan'ın İnce polemiği! Ağzına terlikle vurmak isteyince...

Cumhurbaşkanlığı seçimleri, sosyal medyayı hararetlendirmeye devam ediyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir kez daha cumhurbaşkanlığı için kolları sıvadı. İnce'nin adaylığı Fazıl Say, Şahan Gökbakar ve Gonca Vuslateri gibi isimleri kızdırmıştı.

Son olarak İnce’ye tepki oyuncu Başak Sayan’dan geldi. Memleket Partisi lideri İnce’nin yer aldığı bir haberi sosyal medya hesabından alıntılayan Sayan, “Şu adamın sesi, konuşma şekli, vurguları beni deli edecek! Öyle sığ, öyle küstah, öyle kifayetsiz muhteris ki ağzına burnuna terlikle vurmak istiyorum!” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

PAPATYA ÇAYI GÖNDERMESİ

Ünlü oyuncunun bu sert sözleri Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu’nu kızdırdı. Başak Sayan’a tepki gösteren Eyüboğlu, “Katılmadığınız fikirlerin özgürce ifade edilmesine imkan sağlarsanız demokrat, eylem ve söylemlerini beğenmediklerinizin ağzına terlik vurarak kapatmak isterseniz antidemokrat olursunuz.” ifadelerini kullandı.

Akşener’in "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" sözünü gönderme olarak kullanan Eyüboğlu, ünlü oyuncuya “@meral_aksener'in söylediğine göre, papatya çayı azaltıyormuş gerginliği!” yanıtını verdi.