Medya
08 Kas 2017 16:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:15

Milliyet yazarı Gülben Ergen'e destek attı! "Bugün gelinen noktanın..."

Gülben Ergen hakkında Eylül ayından beri çıkan yasak aşk iddialarına Milliyet yazarından itiraz geldi.

Erhan Çelik ile evli olduğu dönemde başka bir erkekle ilişki yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Ergen'e Milliyet yazarı Özay Şendir'den destek geldi.

Yeşim Salkım, Seren Serengil, Nihat Doğan gibi bir çok isim Ergen’e karşı olurken kimileri de destek olmayı tercih etmişti.

Ünlü sanatçıya destek verenlere Özay Şendir de eklendi.

Şendir, Gülben Ergen’e “Süreç böyle devam ederse, kamuoyu Gülben Ergen’i mağdur olarak görmeye başlar” sözleri ile destek verdi.

İşte Özay Şendir'in Milliyet'te yeralan yazısından ilgili bölüm:

Gülben’e şiddete hayır

Kadına, fiziki ya da duygusal şiddete karşı durdum her zaman. Çok sevmesem, bazı hallerini yapmacık bulsam, her zor durumda anne olduğunu hatırlatmasından hoşlanmasam da bugün sırf kadın olduğu için Gülben Ergen’i savunmak durumundayım. Savunduğum şey, şarkıcının yaptıkları, yani eşini, evli bir erkekle aldattığı yolundaki iddialar değil. Yaptıklarının eleştirilmesi, kamuoyunda yıpranması ve boşanması, sonucuna katlanılması gereken şeyler.

Benim karşı çıktığım yer tam da bu noktadan bir adım sonra başlıyor. Tamam, araba bıçaklanması garip ve komik bir iddia ama sonuçta olaylı şekilde boşandığınız eski kocanızı otoparkta, arabanızın yanında görürseniz bu durumdan rahatsız olursunuz.

Ya da bilmediğiniz birinin kullandığı sosyal medya hesabından, ‘Yakında çıplak görüntülerin servis edilecek’ diye yazılırsa, burada iş kınamanın ve eleştirmenin ötesine gidiyor demektir.

Boşanma sürecinde Erhan Çelik’in olgun tavrına şapka çıkarmış biri olarak, bugün gelinen noktanın olayın tüm taraflarına zarar vermeye başladığını yazmazsam olmaz. Süreç böyle devam ederse, kamuoyu Gülben Ergen’i mağdur olarak görmeye başlar ki, Erhan Çelik’in bunu isteyeceğini zannetmiyorum.