Polemik & Kulis
23 Oca 2019 10:33 Son Güncelleme: 23 Oca 2019 10:59

Milliyet'ten ayrılan üst düzey ismin yeni adresi belli oldu! (Medyaradar/Özel)

30 yıla yakın bir süre görev yaptığı Milliyet Gazetesi ile 2018 Haziran'ında yollarını ayıran başarılı isim kısa bir ayrılıktan sonra medyaya yeniden dönüş yaptı.

Yeniden yapılanma çalışmalarına başlayan Halk TV, Ankara’nın duayen polis muhabiri ve güvenlik bürokrasisinden önemli haberleriyle gündem yaratan başarılı gazeteci Tolga Şardan'ı kadrosuna kattı.

2018 Haziran'ında Ankara Temsilci Yardımcılığı yaptığı Milliyet Gazetesi ile yollarını ayıran Şardan, haftada iki gün Halktv'nin internet sitesi www.halktv.com.tr'de Büyüteç adlı köşesinde yazı yazacak, güvenlik konularındaki gelişmeleri de Halk TV ekranlarında yorumlayacak.

Şardan'dan önce gazeteci - yazar Fikret Bila da Halktv'de haftalık programa başlamıştı.Her pazartesi ana haber bülteninin sonunda gündem yorumu yapan Bila, Orhan Bursalı ve Tayfun Atay ile birlikte 24 Ocak itibariyle her perşembe “Olaylar ve Gerçekler” adlı programla izleyici karşısında olacak.

TOLGA ŞARDAN KİMDİR?

Tolga Şardan 1988 yılında Ankara'da yayınlanan Ulus Gazetesi'nde mesleğe adım attı. 1989 yılı Kasım ayında Milliyet Gazetesi'nde Gece muhabiri olarak çalışmaya başladı. Milliyet'te güvenlik konularında uzman muhabir olarak görev yapan Şardan 5 yıla yakın süre gazetede Büyüteç adlı köşeyi kaleme aldı. 16 Mart 2015 tarihinden 1 Haziran 2018'e kadar Milliyet Gazetesi Ankara Temsilci Yardımcılığı görevini yürüten Şardan'ın Abdi İpekçi, ÇGD, TSYD, Çetin Emeç Genç Gazeteciler ve Muammer Yaşar Bostancı haber ödülleri bulunuyor.