Gündem
18 Kas 2023 11:13 Son Güncelleme: 18 Kas 2023 12:41

Milliyet gazetesinde yaprak dökümü! Hangi usta köşe yazarı veda etti?

Gazeteci, müzisyen Sina Koloğlu, uzun yıllar çalıştığı Milliyet gazetesinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Koloğlu paylaşımında, "Milliyet ile yollarımız ayrıldı. Bir anı olarak kalacak; gülümseten, hüzünlendiren ve de üzen" dedi

Bulutsuzluk Özlemi grubunun da kurucu üyelerinden olan gazeteci-müzisyen Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla 2009 yılından beri köşe yazarı olarak çalıştığı Milliyet gazetesinden ayrıldığını duyurdu.

Koloğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Bir ömrün uzun sayılacak zamanını geçirdiğim gazetem Milliyet ile yollarımız ayrıldı. Bir anı olarak kalacak; gülümseten, hüzünlendiren ve de üzen…"

SİNA KOLOĞLU KİMDİR?

Sina Koloğlu 1957'de İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi ve Gazi Üniversitesi'nde tamamladığı eğitiminin ardından gazeteci ve televizyon eleştirmeni olarak 10 yıl kadar Cumhuriyet gazetesinde ardından da Milliyet gazetesinde çalışmıştır. Aynı zamanda Bulutsuzluk Özlemi isimli rock grubunun kurucularından olan Koloğlu, gazeteci ve eleştirmen kimliğinin yanı sıra müzisyendir. Koloğlu uzun yıllar Milliyet Gazetesi'nin eki olan Milliyet Cadde'de Rating Canavarı adlı köşesinde yazdı.