Polemik & Kulis
15 Eyl 2015 19:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:53

Milliyet Gazetesi'nde görev değişimi! Cadde'nin yeni genel yayın yönetmeni kim oldu?(Medyaradar/Özel)

Milliyet Gazetesi'nin Cadde ekinde yayın yönetmeni değişti.

Milliyet Gazetesi Cadde ekinin genel yayın yönetmenliği görevini 9 aydır yürüten Ali Eyüboğlu kendi isteğiyle görevinden ayrıldı. Bu göreve Kültür Sanat Servisi yöneticisi, Milliyet Sanat, Milliyet Kitap, Sedir ve Biz dergilerinin yönetmeni Filiz Aygündüz getirildi.

Görev değişimi az önce Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila tarafından çalışanlara duyuruldu. İşte o duyuru;

Değerli çalışma arkadaşlarım,

Milliyet’te mesleğin her  aşamasında başarıyla görev yaptıktan sonra Cadde’nin yönetmenliğini üstlenen ve amaçladığımız etkinliğe ulaştıran arkadaşımız Ali Eyüboğlu,  köşe yazılarına daha fazla zaman ayırabilmek amacıyla  yönetim sorumluluğunu gönül rahatlığı içinde bir başka başarılı meslektaşımıza devretme kararı aldı.

Ali Eyüboğlu, Cadde bayrağını, Kültür Sanat Servisi’nin  yöneticisi, Milliyet Sanat, Milliyet Kitap, Sedir ve Biz dergilerimizin yönetmeni  Filiz Aygündüz’e teslim etti.

Değerli  yazarımız Eyüboğlu,  Milliyet’te dört gün, Cadde’de bir  gün  kaleme alacağı köşe yazılarıyla bizlerle ve okurlarıyla bulaşmayı sürdürecek.

Cadde’nin sorumluluğunu zor bir dönemde üstlenen ve başarılı bir çizgiye ulaştıran Ali Eyüboğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ediyor; bayrağı teslim alan Filiz Aygündüz’e başarılar diliyorum.

Fikret Bila

Genel Yayın Yönetmeni

MEDYARADAR/ÖZEL