Polemik & Kulis
02 Eki 2020 21:41 Son Güncelleme: 02 Eki 2020 22:40

Milliyet Gazetesi'nde beklenmeyen ayrılık! Hangi başarılı isim veda etti?

Demirören Medya Grubu bünyesinde yayınlanan Milliyet Gazetesi'nde yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi.

Milliyet Gazetesi'nde Magazin, Kültür ve Sanat muhabiri olarak görev yapan Emrah Akçaay sürpriz bir kararla gazete ile yollarını ayırdı.

7 yıl önce Vatan Gazetesi'nden Milliyet'e transfer olan, daha 23 yaşındayken Milliyet'in Cadde ekinde kısa bir süre köşe yazarlığı yapan başarılı isim ayrılığının gerekçesini "çalışma saatlerinin fazlalığı, izinsiz geçen haftalar, adaletsiz ve tutarsız davranışlar" olarak açıkladı.

Emrah Akçaay bu nedenlerle iş akdini fesh edip, gelecek için ciddi adımlar atmaya karar verdiğini sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

İşte Akçaay'ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımda dile getirdikleri:

2013 yılında kapısından transfer olarak girdiğim Vatan Gazetesi ile başlayan profesyonel gazetecilik serüvenim, yaptığım birçok özel haber ve gayret sayesinde 5 ay gibi kısa zaman içerisinde Milliyet Gazetesi'ne transfer olmamla taçlanmıştı. O günden bugüne onbinlerce haber üretip, siz değerli okurlarımıza doğru ve güvenilir bilgiyi sunmaya çalıştım. Ancak zaman ilerledikçe çalışma saatlerinin fazlalığı, izinsiz geçen haftalar, adaletsiz ve tutarsız davranışlar bana ve aileme ciddi anlamda yük olmaya başladı. İşbu nedenlerden dolayı bugün itibarıyla iş akdini fesh edip, gelecek için ciddi adımlar atmaya karar verdim.

Çok erken yaşta (23) Milliyet Gazetesi'nde değer görüp köşe yazarlığı yaptım. İnanın kendimi o günlerdeki gibi değerli hissetmeyi çok özledim. Bu benim için çok önemli. Karakter olarak her zaman Milliyet Gazetesi'ni halkın değeri olarak gördüm ve saygı duydum. Bu geçen zaman içerisinde çok değerli yöneticiler, görsel yönetmenler, editörler ve muhabirlerle çalıştım. İsim atlamamak için tek tek yazmaktan çekindim. Allah herkese başarı ve sağlık versin.

Ben Emrah Akçaay olarak her zaman sizlerin yanında olacağım. Eminim ki benim yerime çalışacak olan gelecek nesiller de Milliyet Gazetesi'ne büyük faydalar vererek, değerli halkımızı doğru haberleriyle bilgilendireceklerdir. Ben çok iyi bir Milliyet okuyucusu olmaya devam edeceğim. Saygılarımla... 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VEDA 2013 yılında kapısından transfer olarak girdiğim Vatan Gazetesi ile başlayan profesyonel gazetecilik serüvenim, yaptığım birçok özel haber ve gayret sayesinde 5 ay gibi kısa zaman içerisinde Milliyet Gazetesi'ne transfer olmamla taçlanmıştı. O günden bugüne onbinlerce haber üretip, siz değerli okurlarımıza doğru ve güvenilir bilgiyi sunmaya çalıştım. Ancak zaman ilerledikçe çalışma saatlerinin fazlalığı, izinsiz geçen haftalar, adaletsiz ve tutarsız davranışlar bana ve aileme ciddi anlamda yük olmaya başladı. İşbu nedenlerden dolayı bugün itibarıyla iş akdini fesh edip, gelecek için ciddi adımlar atmaya karar verdim. Çok erken yaşta (23) Milliyet Gazetesi'nde değer görüp köşe yazarlığı yaptım. İnanın kendimi o günlerdeki gibi değerli hissetmeyi çok özledim. Bu benim için çok önemli. Karakter olarak her zaman Milliyet Gazetesi'ni halkın değeri olarak gördüm ve saygı duydum. Bu geçen zaman içerisinde çok değerli yöneticiler, görsel yönetmenler, editörler ve muhabirlerle çalıştım. İsim atlamamak için tek tek yazmaktan çekindim. Allah herkese başarı ve sağlık versin. Ben Emrah Akçaay olarak her zaman sizlerin yanında olacağım. Eminim ki benim yerime çalışacak olan gelecek nesiller de Milliyet Gazetesi'ne büyük faydalar vererek, değerli halkımızı doğru haberleriyle bilgilendireceklerdir. Ben çok iyi bir Milliyet okuyucusu olmaya devam edeceğim. Saygılarımla... #milliyet #milliyetcadde

EMRAH AKÇAAY (@emrahakcaay)'in paylaştığı bir gönderi ()