Polemik & Kulis
01 Ara 2013 10:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:47

Milliyet Gazetesi'nde 37 yıldır görev yapan üst düzey yönetici ayrıldı! ( Medyaradar / Özel )

Milliyet Gazetesi'ne üniversite öğrencisi iken girip üst düzey yöneticiliğe kadar yükselen hangi isim Milliyet ve Vatan'a veda etti?

Milliyet ve Vatan Gazetelerinin Reklam Bölgeler Koordinatörü Dicle Akuz görevinden ayrıldı. Akuz ayrılığını bir veda mesajıyla duyurdu. İşte o mesaj:

Sevgili çalışma arkadaşlarım;

1976 yılında genç bir üniversite öğrencisi olarak adımımı attığım Milliyet Gazetesinden 30 Kasım 2013 tarihi  itibariyle ayrılıyorum.
Milliyet’i Milliyet yapan görev şehidimiz, merhum Abdi İpekçi başta olmak üzere bir çok değerli yazar ve yöneticiyle aynı çatı altında çalışmaktan ve onları tanımaktan hep gurur duydum.
Ankara  temsilcimiz  merhum Orhan Tokatlı gibi yıllarını bu markaya adamış bir yöneticinin öğretileri ile yetiştim ve benden sonra gelen arkadaşlarımı da bu öğreti ile yetiştirdim. Bizlere “ hangi işi yaparsak yapalım dürüst olmamız, çok çalışmamız, işimizi en iyi şekilde yapmamız ,  adil olmamız ve en önemlisi kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri başkalarına yapmamamız “  konusunda ilkeli çalışmayı öğreten Tokatlı’yı  hayatım boyunca  minnet ve şükranla anacağım.
Milliyet sadece bir iş yeri değil, aynı zamanda basın sektörüne bir çok değerli insanı  kazandıran bir okuldur. O nedenle geride kalan arkadaşlarımızın bu markanın hangi badireleri atlatırsa atlatsın hala çok güçlü olduğunu unutmayarak,  bu markaya gereken değeri  vereceklerine inanıyorum.
Çünkü her ne kadar markalar,   çalışanlarına değer katıyorsa da, bunun tam tersi çalıştıkları markanın bilincinde olan  çalışanlar da  onun  sorumluluğunu omuzlarında  hissedip markalarına artı değer kazandırabilir  ve daha ileriye taşıyabilir.
Milliyet çatısı altında 37 yıl çalışmanın verdiği gururla yerimi genç arkadaşlara gönül rahatlığı ile devrederken tüm çalışma arkadaşlarıma  saygı ve sevgilerimle teşekkür ediyorum.

Dicle Akuz

MEDYARADAR/ÖZEL