Spor
04 Haz 2022 23:40 Son Güncelleme: 04 Haz 2022 23:43

Milliler Faroe Adaları'nı farklı mağlup etti!

UEFA Uluslar C Ligi 1'inci Grup ilk maçında Faroe Adaları'nı konuk eden A Milli Futbol Takımımız sahadan 4-0 galip ayrıldı. Ay Yıldızlılar'a galibiyeti getiren golleri Cengiz Ünder, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun ve Merih Demiral attı.

A Milli Takım, Faroe Adaları karşısında farka gitti. Ay Yıldızlılar, UEFA Uluslar C Ligi 1'inci Grup ilk maçına durgun başladı. İlk yarıda Cengiz Ünder takımı ateşleyen ve ayakta kalan tek isim oldu. Milli futbolcu, 37. dakikada şık bir aşırtma vuruşla da A Milli Takımı 1-0 öne geçirdi.

 İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Ay Yıldızlılar, ikinci yarıda daha etkili bir futbol sergiledi. Daha organize ve gol yollarında daha etkili olan A Milli Takım, Halil  Dervişoğlu, Serdar Dursun ve Merih Demiral'in golleriyle farka gitti ve sahadan 4-0 galip ayrıldı.

 STEFAN KUNTZ'DAN ÜÇ DEĞİŞİKLİK

 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 29 Mart'ta İtalya ile oynanan hazırlık karşılaşmanın ilk 11'ine göre 3 değişiklik yaparak takımını Faroe Adaları karşısında sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adam, Altay Bayındır, Ozan Kabak ve Rıdvan Yılmaz yerine; Uğurcan Çakır, Ferdi Kadıoğlu ve Halil Dervişoğlu'na forma verdi. Türkiye'nin Faroe Adaları karşısındaki ilk 11'i şu şekilde: "Uğurcan Çakır - Mert Müldür, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, Cengiz Ünder, Dorukhan Toköz, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Enes Ünal."