Gündem
15 Eki 2015 13:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:56

Milli Takım'ı tehlikeden Arda Turan kurtarmış!

Selçuk İnan'ın 89. dakikada attığı frikik golünün ardından takım halinde kendi sahasında sevinç yaşayan A Milli Futbol Takımımız, kaptan Arda Turan sayesinde büyük bir tehlike atlattı.

İzlanda karşısında Türk Milli Takımı'nı galibiyete taşıyan Selçuk İnan, 89. dakikada attığı golden sonra adeta kendinden geçti. Koşarak kendi yarı sahasına kadar gelen milli futbolcu, oyundaki ve yedek kulübesindeki takım arkadaşlarıyla birlikte gol sevincini kutladı. Ancak bu coşku sırasında önemli bir detay unutuldu.

Ajansspor'un haberine göre; milli futbolcular, golden sonra kendi yarı sahamıza geçti. Normal şartlarda hakem bu anda İzlanda adına başlama vuruşunu gerçekleştirebilirdi. Olayın farkına varan Olcay Şahan, arkadaşlarını uyarmaya çalışsa da kimse onu anlamadı. Daha sonra kalabalık grubun içinden çıkan Arda Turan, koşarak rakip yarı sahaya geçti ve hakemin maçı başlatmasına engel oldu.

Türk Milli Takımı, Arda'nın bu hareketi sayesinde olası bir faciadan dönmüş oldu. Daha önce bazı örneklerde görüldüğü gibi takımlar bu şekilde oyuna başlayıp basit bir şekilde gol bulabiliyordu.