Televizyon
03 Eki 2016 23:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:34

Milli Takım'daki büyük kavgayı canlı yayında açıkladı!

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Arda Turan ve Selçuk İnan'ın kavga ettiklerini söyledi.

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Arda Turan, Fatih Terim ve Selçuk İnan arasındaki kriz ile ilgili konuştu. NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi Ekstra adlı programda konuşan Demirkol, çarpıcı bir iddia ortaya attı.

İşte Mehmet Demirkol'un krizle ilgili açıklaması:

"Arda prim konusu için Fatih Terim'in yanına gidiyor. Bu sadece Burak için değil. Tüm çalışanlar için. Aşçısına kadar herkes var. Galerici muhabbeti var. Selçuk İnan, bir galericiye "Terim, Emre Belözoğlu'nu milli takıma çağıracaktı ancak Arda istemedi" diye konuşuyor. Galerici de bunu Emre Belözoğlu'na söylüyor. Emre, Arda'yı arıyor ve Arda, Selçuk'a kızıyor. Arda ile Selçuk kavga ediyor."

"YILDIZLAR TAKIMI"

"Arda Turan, Fatih Terim'e, "Bu bir teknik direktör takımı değil, yıldızlar takımı" demiş. Bu da başka bir iddia. Sen bildiklerini söyle diyorlar, ben bunları biliyorum. Ne kadarı doğru bilmiyorum."

YENİ MİLLİ TAKIM

Fatih Terim, bu oyuncular olmadan da mevcut kadro ile Dünya Kupası'na gidebileceğini düşünüyor. Bu oyuncular almayayım, gitmesem de olmaz diye düşünmüyor.

"RIDVAN HOCA ÜZÜLMESİN"

"Rıdvan hoca kendisini bir gazeteci olarak konumlandırmıyor. Türk futbolunun önemli bir figürü olarak düşünmüyor. O yüzden benim yorumuma da üzülmüş. Onun üzüleceği bir durum yok. Hatta o röportajı ben yapmak isterdim."

"MİLLİ TAKIM FRANSA'DA GAZETECİLERE KAPALIYDI"

"EURO 2016'da kampa herkes girebiliyordu. Sadece gazetecilere kapalıydı. Gazeticilere büyük imkanlar tanınmıştı. Biraz abartıyorum. İş rüşvete girmişti. Ama hiç kimseye işini yaptırmadılar. 2020'de hiçbir patron buraya gazeteci göndermez. Koskoca 1 ayda 1 tane oyuncuyla röportaj yaptırmadılar."

"BREZİLYA DİZİSİ…"

"Arda, Burak, Gökhan ve Caner diyoruz ancak kimse hiçbir şey oynadı. Terim, "Bunları söylüyorsunuz, ne oynadı bu oyuncular Fransa'da?" diyebilir. Haklı ancak konu bu değil. Brezilya dizisinin içinde kalmamış olmamızdır."